Bilgisayar mühendisi ne yapar bilgisayarı hangi bölüm üretir ?
bilgisayar mühendisliğinde matematiğin zorluğu ??
Mantık yürüttüğümüz zaman bilgisayar üretimi için sadece o bölümü okumak gerekmez. Üstüne elektrik elektronik bölümleri de lazım. Birisi parça bulur birisi birleştirir bu mantıkta düşünmek lazım. Diferansiyel Denklemler gibi matematik konuları görüyorsunuz. Biraz zor bir konudur ama çalışırsanız her iş gibi bunu da yapabilirsiniz.Bilgisayar mühendisi ne yapar bilgisayarı hangi bölüm üretir ?
Bilgisayar üretmez diyemem. tabii ki bilgisayar üreten, tasarlayan kişiler var. Ama daha çok yazılım, gömülü sistemler, bilgi işlem güvenliği gibi konularda çalışır. Bir parçanın tasarımı, sadece bir mühendisin elinden çıkmaz, elektrik mühendisi, elektronik mühendisi,yazılım mühendisi, bilgisayar mühendisi hepsi bilgisayar parçaları üzerinde çalışabilir, üretebilir. Mühendislik daha geniş bir kapsam ifade ediyor. En basit örnekle yazılım yapan elektrik mühendisi de var, elektrik direği diken elektrik mühendisi de var. İkisi de çok farklı alanlar.Bilgisayar mühendisi ne yapar bilgisayarı hangi bölüm üretir ?
YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımıBilgisayar üretmez diyemem. tabii ki bilgisayar üreten, tasarlayan kişiler var. Ama daha çok yazılım, gömülü sistemler, bilgi işlem güvenliği gibi konularda çalışır. Bir parçanın tasarımı, sadece bir mühendisin elinden çıkmaz, elektrik mühendisi, elektronik mühendisi,yazılım mühendisi, bilgisayar mühendisi hepsi bilgisayar parçaları üzerinde çalışabilir, üretebilir. Mühendislik daha geniş bir kapsam ifade ediyor. En basit örnekle yazılım yapan elektrik mühendisi de var, elektrik direği diken elektrik mühendisi de var. İkisi de çok farklı alanlar.
YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımıMantık yürüttüğümüz zaman bilgisayar üretimi için sadece o bölümü okumak gerekmez. Üstüne elektrik elektronik bölümleri de lazım. Birisi parça bulur birisi birleştirir bu mantıkta düşünmek lazım. Diferansiyel Denklemler gibi matematik konuları görüyorsunuz. Biraz zor bir konudur ama çalışırsanız her iş gibi bunu da yapabilirsiniz.
YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımıBilgisayar Mühendisi Nedir? Bilgisayar Mühendisi Ne İş Yapar?
Bilgisayar Mühendisi nedir, ne iş yapar? Bilgisayar Mühendisi görev ve sorumlulukları nelerdir, pozisyon hakkında merak ettiğin her şeyi kariyer.net'te keşfet!www.kariyer.net
Olabilir tabi ki neden olmasın.Ben elektrik okuyorum şu an ama bir yandan da programcılık bölümü istiyorum sizin gibi.YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımı
ayn aslında şuanda lise 4 üm tm ciyim ybs okurken yan dal olarak bilgisayar mühendisliği yapmak istiyorum çünkü donanımlara karşı ilgim varOlabilir tabi ki neden olmasın.Ben elektrik okuyorum şu an ama bir yandan da programcılık bölümü istiyorum sizin gibi.
Neden olmasın. Önemli olan bölüme karşı, ilgin var mı? Azimli olmak zorundasın. Kolay bölümler değil bunlar.YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımı
yani ayn ya şey lafı gerçekmi üniversitede çalıştığın kadar lisede çalışsan tıp kazanırmıssın o kadar gerçekten yorucumu yoksa bölümden bölüme değişiyormu ?Neden olmasın. Önemli olan bölüme karşı, ilgin var mı? Azimli olmak zorundasın. Kolay bölümler değil bunlar.
Tmcisin ama matematiğin iyi mi ? çünkü ayt ile seçim yapıcaksın 4 senelik için ve mühendislik kazanmak hiç kolay değil.Ben bir hata yaptım sayısaldan elektrik bölümüne geçtim ama sayısalla alakam yok.ayn aslında şuanda lise 4 üm tm ciyim ybs okurken yan dal olarak bilgisayar mühendisliği yapmak istiyorum çünkü donanımlara karşı ilgim var
Tıp kazanıcak kadar da değil bu biraz abartıya kaçar. Konuları tekrar etsen herşeyi günü gününe yapsan yeter emin ol.yani ayn ya şey lafı gerçekmi üniversitede çalıştığın kadar lisede çalışsan tıp kazanırmıssın o kadar gerçekten yorucumu yoksa bölümden bölüme değişiyormu ?
ybs kazanıcam ordanda yan dal olarak mühendislikTmcisin ama matematiğin iyi mi ? çünkü ayt ile seçim yapıcaksın 4 senelik için ve mühendislik kazanmak hiç kolay değil.Ben bir hata yaptım sayısaldan elektrik bölümüne geçtim ama sayısalla alakam yok.
ortalama bir 100.000 ile alan bir üni hedefimTmcisin ama matematiğin iyi mi ? çünkü ayt ile seçim yapıcaksın 4 senelik için ve mühendislik kazanmak hiç kolay değil.Ben bir hata yaptım sayısaldan elektrik bölümüne geçtim ama sayısalla alakam yok.
Tıp kazanıcak kadar da değil bu biraz abartıya kaçar. Konuları tekrar etsen herşeyi günü gününe yapsan yeter emin ol.
Yani rahatlığa girmeyin hiç.Ben girdim sonu çok kötü oluyo her zaman yaparım gibi konuşuyodum denemeler iyi geliyordu ama sınavla deneme hiçbir zaman bir olmuyor. 100k gayet iyi bir sıralama iş tamamen sizde bitiyor.ybs kazanıcam ordanda yan dal olarak mühendislik
ortalama bir 100.000 ile alan bir üni hedefim
bu bilgisayar ile ilgili bölümlerde üni de önemli ama kişiye baktığını düşünoyorum kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı iş bulma olanağıTmcisin ama matematiğin iyi mi ? çünkü ayt ile seçim yapıcaksın 4 senelik için ve mühendislik kazanmak hiç kolay değil.Ben bir hata yaptım sayısaldan elektrik bölümüne geçtim ama sayısalla alakam yok.
Tıp kazanıcak kadar da değil bu biraz abartıya kaçar. Konuları tekrar etsen herşeyi günü gününe yapsan yeter emin ol.
ayn inş yapıcam bakalım siz kaç bine girmiştinizYani rahatlığa girmeyin hiç.Ben girdim sonu çok kötü oluyo her zaman yaparım gibi konuşuyodum denemeler iyi geliyordu ama sınavla deneme hiçbir zaman bir olmuyor. 100k gayet iyi bir sıralama iş tamamen sizde bitiyor.