samaras00
80+ Silver
Dahası
benim eski bir bilgisayarım o şekilde patladı ve duman çıkmıştı. baya kötü bir şey
ya gow oynuyodum işte yani normal bi oyun zorlamak falan da yok yani bilmiyomMümkünse kasa içine LED lamba felan bağlamaya çalışma veya öyle bir bağlantı varsa kısa devre de olabilir diye düşünüyorum ama sen bence oyunda çok zorladın
Geçmiş olsun hocam ben yine power den supheleniyorum evde zorlamayım şansımı diyorsan bilgisayarcı bı powere baksın derim kolay kolay sistem bileşenleri yanmaz yeni nesil bunlarya gow oynuyodum işte yani normal bi oyun zorlamak falan da yok yani bilmiyom
beyler psudan yanık kokusu da gelmiyo ne olabilir yaHocam PSU yanmis olabilir istersen evde hiç zorlama anakartta felan bişey olcagini zannetmiyorum benim daha önce başıma geldi oyunda kastı bı anda alev çıktı güç kaynağından sigorta attı ve PSU yandı sadece gerisine bişey olmaz diyor
psunun garantisi varElektrikçi arkadaşlar bilir bu konuyu eğer PSU içinde sigorta varsa o yanmıştır ufaktan ses de çıkartır sigorta patlayınca yüksek akim da felan yanar sigorta sisteme elektrik gitmez ve parçaları güvene alır
gönder değiştirsinler geldiğinde sisteme zarar verip vermediğini o zaman anlarsın.psunun garantisi var
Hocam FSP kaliteli iyi marka değil miydi, ben hep öyle biliyordum.Hocam PSU yanmis olabilir istersen evde hiç zorlama anakartta felan bişey olcagini zannetmiyorum benim daha önce başıma geldi oyunda kastı bı anda alev çıktı güç kaynağından sigorta attı ve PSU yandı sadece gerisine bişey olmaz diyorum ben
Kaliteli diye patlamayacak diye bir şey yok dostum. Her markaya her modele ait patlama videosu bulabilirsin.Hocam FSP kaliteli iyi marka değil miydi, ben hep öyle biliyordum.
şunu dene baktın bir şey yok sisteme tak dene. yanık kokusu yoksa duman yoksa bilgisayarda bir şey olacağını zannetmiyorum. voltaj dengesizliğinden ya da aşırı yüklenmeden dolayı evdeki şalter de yanmış ya da yükü kaldıramamış olabilir. ha dersen ki ben yapmak istemiyorum anlarım insanı tedirgin hale sokuyor.
öyle zaten. Eğer fsp değil dandik bi marka olsaydı muhtemelen o yanık kokusu arkadaşın kalbinden geliyor olacaktı.Hocam FSP kaliteli iyi marka değil miydi, ben hep öyle biliyordum.
fsp iyidir, her psu ya olabilecek şey olmuştur burda mesele psu kendini güvenceye aldı mı diğer bileşenlere zarar vermeden kurtardın mı ona bakarsınHocam FSP kaliteli iyi marka değil miydi, ben hep öyle biliyordum.
dostum marka kaliteli zaten benimde herkese önerdiğim hatta bizzat kullandığım bir marka ama yani patlamaz diye bir şey yok. sonuç olarak elektrik işi buHocam FSP kaliteli iyi marka değil miydi, ben hep öyle biliyordum.