Neler Yeni

Bilgisayar parçalarını aldım ama toplamayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
tüm parçaları aldım ama hangi soket nereye girecek hiç bir bilgim yok anakartım msi a520m a pro
Power supply Powerboost brio 600W toplamak için herhangi bir video var mı yada birine götürüp ücret karşılığı toplatabileceğim bir yer var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
bilgisayarcılar toplayabilir yada vatan mediamarkt gibi yerlere bir telefon ederseniz ücret karşılığı montaj yapıyorlar mı diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Rüzgar kaan
İlgilendiği Kategoriler
toplama pc laptop
hocam ben ilk bilgisayarımı bu videodan bakarak yaptım belki yardımcı olur

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
yo
tüm parçaları aldım ama hangi soket nereye girecek hiç bir bilgim yok anakartım msi a520m a pro
Power supply Powerboost brio 600W toplamak için herhangi bir video var mı yada birine götürüp ücret karşılığı toplatabileceğim bir yer var mı?
YouTubedan bakarak toplarsiniz anlayarak ve yavaş yavaş toplayın arkadasın attığı techopat videosu yeterlidir

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Berk
Hiç bilginiz yoksa bilgisayarcıya götürün. Vatan, mediamarkt vs gibi yerler, parçaları oradan almadıysanız size yardımcı olmaz.

_Emir

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Emir
İlk başta o psuyu geri iade etsenzı daha iyi olur.Neden o marka psu aldınız.Ek olarak parçaları marka mdel olarak yazar mısınız ?

Sharse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oguzhan aslan
İşlemciyi koyduğun anakart soket yerine dikkat et kalanını öyle böyle yaparsın ama sokette pinlere zarar vermeden dikkatlice yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başta o psuyu geri iade etsenzı daha iyi olur.Neden o marka psu aldınız.Ek olarak parçaları marka mdel olarak yazar mısınız ?
0 aldım kötü bir marka mı bir sorunu var mı

Ahmetxtg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Tekin
İnternet e var yada ilk önce anakart ti köy masaya SSD tak işlemciye termal macun sur fanı köy sonra kasaya sapitle sonra ekran kartı ni tak sonra watt tşk aşağıya sapitle onuda ekran kartı na bitti

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
yakın bi doğru dürüst bilgisayarcı varsa montaja götürebilirsin merdiven altı lara güvenme yamuk yumuk iş yapıyorlaro

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Alperen Yılmaz
Tecrübeniz yoksa tavsiye etmem parçalar az para değil

Vatan gibi yerlere yaptırmayı deneyin bilgisayarcıların çoğu düzgün iş yapmıyor

_Emir

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Parçaları yazar mısınız?
R5 5600
Msi A520m a pro
Rx6600
Xpg spectrix 2x8Gb rgb ram
Xpg ssd s40g 512gb rgb
Powerboost brio 600w +80bronze psu
Kasayı henüz almadım

Tecrübeniz yoksa tavsiye etmem parçalar az para değil

Vatan gibi yerlere yaptırmayı deneyin bilgisayarcıların çoğu düzgün iş yapmıyor
İnternetten baktım biraz yapan yerler var ama Windows Bios güncellemesi ile montaja 2000tl dedi :)

Top Bottom