Neler Yeni

Bilgisayar Programcılığı okullarında ne öğretiyorlar ve tavsiye eder misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zeus
Yazılım Müh. okuyorum. Yazılım yapmaktansa onun mimarisi tasarımı sistemi ile daha çok ilgileniyor. İş hayatına atılmak hemen olmaz bu bölümde.
Ama Bilgisayar Programcılığı bölümlerinde nasıl?
Ordan birşeyler öğrenip hemen bir işe girilebiliniyor mu?

Öğretilen şeylere örnek vermeniz güzel olur.
Okuduğunuz okulunun iyi olup olmadığını söylemenizde iyi olur?Belki yatay geçiş yapabilirimde.

Diğer Yazılımla ilgili bölümleri merak ediyorum. Bilgisayar Mühendisliği daha zormuş ve daha çok şey varmış diye öğrendim bir arkadaştan.

Not:Yazılım Mühendisliğinde kal gibi tavsiyeler istemiyorum. Benim durumlar karışık. O yüzden bir şey demenize gerek yok o konuda.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
İzmir'de okuyorum ben bu bölümü. Öncelikle yazılım işlerinin hiçbirinde sadece okuldan öğrendiklerinle seni işe almazlar. Bize de zaten burada söylenen bu.
Kendini sürekli geliştirmen lazım düzenli bir kod yazma alışkanlığının olması lazım. Sınavları biraz zor ama ben çok zorlanmıyorum önceden ilgilendiğim için bu meslek ile.
Genel diller öğretiliyor (tabii ki her üniversite için farklı diller onun bir ortası yok.) biz php , js, Veritabanı , Delphi , Algoritma(Standart bir derstir ve en önemlisidir) , C# , Windows Form (C# ile) , Web programlama (Html css) vs vs.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Kaira Bilgic
Nereye gittiğine göre o kadar fazla değişir ki

Top Bottom