Merhaba ben 3.000 4.500 monitör dahil olmayan bı gaming bilgisayar toplamak istiyorum fakat donanımlar hakkında çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
evetBu bilgisayarda güncel oyunları sorunsuz bı şekilde oynayabilirmiyim
Peki son olarak indirim kaç gün
bilmiyorumPeki son olarak indirim kaç gün
Attığınız kasa kalitesiz bir kasaAMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Dediğin özellikler tamam mesh kasa demişsin benim dediğim gibi bilgim 0 sen bana itopyadan veya başka bi platformdan bilgisayar topliyip linkini atarmısın sorun olmazsaAttığınız kasa kalitesiz bir kasa
Dark in en kalitesiz kasası diyebiliriz
Özelleştirme yapmasını tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve o fiyata gtx 1650 süper li sistem toplanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Noisy sen en iyisi
Gtx 1650 süper
Amd ryzen 3 3100
8 GB 3000 MHZ RAM Adata alabilirsin
600W aerocool PSU öneririm
Kasa olarakta önü mesh olan güzel bir kasa alabilirsin
Hocam siz toplayın ben yardımcı olayım çünkü mobil de olduğum için çoğu linki yanlış atıyor telefonDediğin özellikler tamam mesh kasa demişsin benim dediğim gibi bilgim 0 sen bana itopyadan veya başka bi platformdan bilgisayar topliyip linkini atarmısın sorun olmazsa
Anladım özellikleri verdin kasada verirmisin kasa ismiHocam siz toplayın ben yardımcı olayım çünkü mobil de olduğum için çoğu linki yanlış atıyor telefon
Aerocool ore satürnAnladım özellikleri verdin kasada verirmisin kasa ismi
8 GB ram yeterli olurmuBilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Çok güzel oldu bence
İsterseniz anakartı b450m s2h ile değiştirebilirsiniz