Bilgisayar Toplamak İstiyorum Bütçem 3800 TL yardımcı olur musunuz?

anakart biraz dandik ve fiyat biraz fazla itopya tarzı sitelerde hazır kasalar var bu dizdiğin sisteme benzer ve fiyat olarak bundan uygun

Donanım arşivinin hazır toplam pc lerinden yararlanabilirsin hem daha uygun hem daha güçlü

Kasa power olmamış ve b450 almanız tavsiye ederim

sistemin güzel dostum kasa ve psu ayrı al arkadaşlar sana psu ve kasa önersin fsp 500w psu bakabilirsin
kasa olarak

Hocam size önerim biraz daha beklmeniz, ortalık durulsun stoklar tekrar gelsin. 1 hafta önce falan her şeye zam geldi. Geçen hafta 5300'E aldığım sistem şimdi 5700 olmuş. Stoklar azalıyor dolar artıyor. Dolar biraz beklerseniz 50 kuruş civarı düşer tahminimce ve stoklar geri gelir. Özellikle geçtiğimiz son günlerde çok zamlandı her şey.

Hocam size önerim biraz daha beklmeniz, ortalık durulsun stoklar tekrar gelsin. 1 hafta önce falan her şeye zam geldi. Geçen hafta 5300'E aldığım sistem şimdi 5700 olmuş. Stoklar azalıyor dolar artıyor. Dolar biraz beklerseniz 50 kuruş civarı düşer tahminimce ve stoklar geri gelir. Özellikle geçtiğimiz son günlerde çok zamlandı her şey.
ya dolar yükselirse ?

ya dolar yükselirse ?
yükselmez merak etmeyin virüsten önce 5.7 olan dolar şimdi 6,7. Corona falan durunca 6.3 civarlarına düşer. tabii ki coronadan önceye göre fazla ama şimdi almanızdan daha karlı olur. Yazı bekleyin. 1.5 hafta önce falan açsanız bu konuyu tamam derdim ama şimdi neredeyse 500 tl zamlandı her şey.

Geri