Çok zor bir şey değil ancak dikkatli olmak gerekir.Kendim montojlayabilirmiyim ?tereddütteyim.
Kimin istediğine göre değişir.Ama bence bilen biri montajlasın.Kendim montojlayabilirmiyim ?tereddütteyim.
bana 150 tl fazla gibi geldiKendim montojlayabilirmiyim ?tereddütteyim.
Kendin montajını yap donanım arşivinin sistem montajlama rehberini izle yaparsınz windowsuda adam virüslü indirir bir yakının pc sinden indirebilrsin videolar var.Kendim montojlayabilirmiyim ?tereddütteyim.
Kendin montajını yap donanım arşivinin sistem montajlama rehberini izle yaparsınz windowsuda adam virüslü indirir bir yakının PC sinden indirebilrsin videolar var.
Flasha Windows kurdum zaten150tl değil 50tl vermem win falan acayip kolay, sistemi de YouTube den halledersin
ApuBilgisayarın geri geldiğinde ekran kartın değişmiş olabilir haberin olsun
APU ise çok basit zaten direk kendim toplaFlasha Windows kurdum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apu
ben de bursadayim 150ye yaptiricam mecbur ilk sistemim olduğu için ellemiyim dedimKendim montojlayabilirmiyim ?tereddütteyim.
Adam benimde içimi korkuttu . AMD lerde anakart sorunu var dedi . İntel öyle bir şey yok dedi.Bende çok korkuyordum kendim toplamaya biögisayarcıya sordum 100 lira dedi. Sonra sıvı soğutma falan var diye korktum toplamaya çünkü o nasıl takılır tam bilmiyordum diğer şeyler de öyle. Sonra Youtube dan izleye izleye 6 saatte toplamayı başardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
APU ise çok basit zaten
AMD lerde anakart sorunu var derken? Forumdaki insanların tamamı AMD kullanıyor olsa bilirdik bence.Adam benimde içimi korkuttu . AMD lerde anakart sorunu var dedi . İntel öyle bir şey yok dedi.