Neler Yeni

BİLGİSAYARCI ÖNERİ - TAVSİYESİ

Mavzer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerim Soukbaş
parçalarını ayrı ayrı alarak toplamakta olduğum kasa bir iki haftaya bitmek üzere, her şey elimde olucak. bu konuda teknik bilgim yok o yüzden bilgisayarcı tek çare ama pek güvenmiyorum burdakilere. İstanbul içinde nerde veya kime bu kasayı toplatabilirim? ne kadar tutar?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Ben orada KANT bilgisayar diye bir yere tamir için bir kaç tane anakart ve ekran kartı yolladım, güzelcene tamir edip geri yolladılar. PC toplarlar mı orasını bilmiyorum ama.

Mavzer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerim Soukbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Vatan bilgisayar topluyordu diye hatırlıyorum.

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
Youtube da bunla alakalı video bulabilirsin.eğer kendine güvenin varsa zorlanacağını sanmıyorum. Bu kadar kolay bir iş için para ödemek mantıklı olmaz bence tecrüben olmadığını ve illa bişeyi bozarım diyorsan son çare..

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum, gerçekten kendin yapabilirsin. Sandığın kadar zor değil aksine eğlenceli ve yaptıkca seni kendine bağlayan bir iş. İlk yapışımda 1 günümün tamamını sistem toplamak ile geçirmiştim. Çok zevkli ve stresliydi. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
parçalarını ayrı ayrı alarak toplamakta olduğum kasa bir iki haftaya bitmek üzere, her şey elimde olucak. bu konuda teknik bilgim yok o yüzden bilgisayarcı tek çare ama pek güvenmiyorum burdakilere. İstanbul içinde nerde veya kime bu kasayı toplatabilirim? ne kadar tutar?
3-4 tane detaylı bilgisayar toplama videosu izle çok rahat toplarsın zor bişeyi yok, dünya üstündeki her insan rahatlıkla toplayabilir.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Çetin bilgisayar teknik servis var. puanı baya iyi. orasının yamuk yapacağını sanmam.

Mavzer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerim Soukbaş
Youtube da bunla alakalı video bulabilirsin.eğer kendine güvenin varsa zorlanacağını sanmıyorum. Bu kadar kolay bir iş için para ödemek mantıklı olmaz bence tecrüben olmadığını ve illa bişeyi bozarım diyorsan son çare..
elim döner mekanik işlerine sorun olmuyor. ama anakart tırnak kırma muhabbeti baya korku saldı bana anakart fiyatları malum :d

İnternet kafeci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Xd x
Videoyu izleyerek kendinde yapabilirsin

Top Bottom