dostum.. Adam yalan söylüyor. İnanma şu adama. İşlemci i5 bile değil Q9400!Bu 70FPS veriyor herhalde adam 60FPS alıyor benim sistem demişti. Bu daha iyi o zaman. Sağolun.
Tam 8.dakikaya bakın, güzel hareketYa Allah için o cahilin sözüne kanma. Eminim buradaki birçok kişi ondan kat ve kat daha bilgilidir. İki bilgisayar tamir edip birkaç format atınca kimse bilgisayarcı olmuyor kusura bakmayın.
Bak güzel kardeşim burada da önerdiğim sistemin GTA 5 testi var. Al bak için rahatlasın.
Allahım şükür, ben teşekkür ederim. Umarım o kazıkçıya sistemi iade edersiniz.Bu 70FPS veriyor herhalde adam 60FPS alıyor benim sistem demişti. Bu daha iyi o zaman. Sağolun.
Al bunu lütfenBu 70FPS veriyor herhalde adam 60FPS alıyor benim sistem demişti. Bu daha iyi o zaman. Sağolun.
O sistem 60fps falan almaz alamaz anladın yalan söylüyor APU 1080p 70 Fps oynatıyor bilgisayarcının sistemi 720p low+low da40 fps bile oynatmazBu 70FPS veriyor herhalde adam 60FPS alıyor benim sistem demişti. Bu daha iyi o zaman. Sağolun.
Etmesin boş ver ya bu adam gider sistem alır valo oynar adamları kanser eder bu gerekirse pc bile almasınAllahım şükür, ben teşekkür ederim. Umarım o kazıkçıya sistemi iade edersiniz.
Allahım şükür, ben teşekkür ederim. Umarım o kazıkçıya sistemi iade edersiniz.
Adamın dediği sistem 60FPS verirse bir kez söz verdim nasıl iade alırım bilmiyorum ama 60 alamazsa zaten iade alırım direk.Yalan o 60 FPS alamaz
Al bunu lütfen
ayarları yükselt 10fps vermez o sistemAdamın dediği sistem 60FPS verirse bir kez söz verdim nasıl iade alırım bilmiyorum ama 60 alamazsa iade alırım direk.
10-15 fps droplu oynarsınAdamın dediği sistem 60FPS verirse bir kez söz verdim nasıl iade alırım bilmiyorum ama 60 alamazsa zaten iade alırım direk.
FPS'ine takılmadan verin sistemi. Babamın içi rahat etmedi dersiniz. Durumu da ailene güzelce izah et. Böyle böyle bu sistem aldığımız sistemden daha iyi, daha güncel, daha güçlü gibisinden. Bir şekilde ikna ettirin hocam.Adamın dediği sistem 60FPS verirse bir kez söz verdim nasıl iade alırım bilmiyorum ama 60 alamazsa iade alırım direk.
Siz iade edin söz vererek ürün almak nedir bakın bir ayarlar yapar bir şekilde oynattırır inanırsınız yapmayın lütfen alın bizim attığımız Apu sistemiAdamın dediği sistem 60FPS verirse bir kez söz verdim nasıl iade alırım bilmiyorum ama 60 alamazsa iade alırım direk.