Genelde PS4 emülatör leri çok yüksek seviye de sistem ister ve sistemi çok zorlar 2 tane 3090 ve ryzen 9 5. Olsa bile sorunlu oynarsınızPS'deki oyunları PC'de oynamaya yarıyormuş bu konu hakkında bir fikri olan var mı ?
Ohaa gerçekten mi ?Genelde PS4 emülatör leri çok yüksek seviye de sistem ister ve sistemi çok zorlar 2 tane 3090 ve ryzen 9 5. Olsa bile sorunlu oynarsınız
Evet biraz abartmış olabilirim ama yine sorun cıkacaktırOhaa gerçekten mi ?
Bilmiyodum. eyw.knk
Sorunlu bile oynayamaz ki. Daha tam optimize edilmedi oyunların %99'luk kısmı.Genelde PS4 emülatör leri çok yüksek seviye de sistem ister ve sistemi çok zorlar 2 tane 3090 ve ryzen 9 5. Olsa bile sorunlu oynarsınız
1) PS4 emülatör diye bir şey zaten yok.PS4 bütün oyunları PC gelecek zaten ne gerek var?
Hocam kesin bilgi enis kirazoğlu ve ben bunu çok araştırdım sony en çok sattığı oyun gow oda 10m minecraft bile 100m satıldı hatta sony tweet atmıştı yeni oyun çıkaramıyoruz diye parasal acıdan pc ve xbox anlaşma yapınca hemen adam para kazanmak istedi ve bunları koydu1) PS4 emülatör diye bir şey zaten yok.
2) O bilgiyi nereden edindiniz bilmiyorum ama tamamıyla yanlış. İki tane en kötü PS4 özel oyunu PC'ye geldi diye hepsi gelmeyecek.
Ayrıca son zamanlarda çıkan code vein pcde 50m satarken ps 1m bile satamadı1) PS4 emülatör diye bir şey zaten yok.
2) O bilgiyi nereden edindiniz bilmiyorum ama tamamıyla yanlış. İki tane en kötü PS4 özel oyunu PC'ye geldi diye hepsi gelmeyecek.