Neler Yeni

Bilgisayarda PS 4 emulatoru varmış bu işe yarar mı ?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hocam kesin bilgi enis kirazoğlu ve ben bunu çok araştırdım sony en çok sattığı oyun gow oda 10m minecraft bile 100m satıldı hatta sony tweet atmıştı yeni oyun çıkaramıyoruz diye parasal acıdan pc ve xbox anlaşma yapınca hemen adam para kazanmak istedi ve bunları koydu
Enis Kirazoğlu tahmin yapıyor, bazı oyunlarımız PC'ye gelecek dedi ama hepsi demedi Sony. Hepsi gelmeyecek, gelemez de zaten.
GoW, TLoU 2 ve benzeri köklü serilerin oyunları anca hayalinizde PC'ye gelir, anca cloud sistemi hakim olunca.
Direkt paraya bağlamışsın, Sony PC tarafında iyi para olduğunu hep biliyordu, 4 nesil boyunca sence neden hep birkaç oyun çıkardı? PS özel oyunlarını oynamak için PS alanlardan daha çok kar ettiği için.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Enis Kirazoğlu tahmin yapıyor, bazı oyunlarımız PC'ye gelecek dedi ama hepsi demedi. Hepsi gelmeyecek, gelemez de zaten.
GoW, TLoU 2 ve benzeri köklü serilerin oyunları anca hayalinizde PC'ye gelir, anca cloud sistemi hakim olunca.
Direkt paraya bağlamışsın, Sony PC tarafında iyi para olduğunu hep biliyordu, 4 nesil boyunca sence neden hep birkaç oyun çıkardı? PS özel oyunlarını oynamak için PS alanlardan daha çok kar ettiği için.
Sony tweet att i aga bi ara az para kazanıyoruz diye sonra kingdom arts serisini psden bütün serisini pc epic games verdi yine patladı adam deniyor yavaş yavaş sony ve pc rakip değil pazarlama için kullanan biri olucak sony pcyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağa gör bakalım yavaş yavaş gow ve tlou2 vericek deniyor şuan benim dediklerimi söyleyen çok kişi var ve video çekenlerde benimle aynı fikirde zaten ps4 ölü döneme giricek eskidi

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Sony tweet att i aga bi ara az para kazanıyoruz diye sonra kingdom arts serisini psden bütün serisini pc epic games verdi yine patladı adam deniyor yavaş yavaş sony ve pc rakip değil pazarlama için kullanan biri olucak sony pcyi
Sen bunları inanıyor musun cidden? O tweet'i atabilir misin?
Sony, PC'den ne kadar kazanacağını hep biliyordu, milyar dolarlık şirketler bunlar, profesyonel analistleri var ve nereden ne kazanacaklarını biliyorlar, hep bildiler.
Bunu kesin bilgi diye yayman ciddi yanlış bilgilendirme, raporlayacağım zaten.
Ha bu arada son yıllardaki Sony'nin değerlerine baktığımda herhangi bir az kazanma durumu göremedim. O tweet'i atar mısın?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Sen bunları inanıyor musun cidden? O tweet'i atabilir misin?
Sony, PC'den ne kadar kazanacağını hep biliyordu, milyar dolarlık şirketler bunlar, profesyonel analistleri var ve nereden ne kazanacaklarını biliyorlar, hep bildiler.
Bunu kesin bilgi diye yayman ciddi yanlış bilgilendirme, raporlayacağım zaten.
Ha bu arada son yıllardaki Sony'nin değerlerine baktığımda herhangi bir az kazanma durumu göremedim. O tweet'i atar mısın?
Özel oyun çıkarabiliyormu şuan ağam çıkaramıyor xbox pc ile anlaşma yapınca sony kazandığının kaç katını kazandı tweet bulursam atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca adam bunu istemese ps now neden pc getirsin deniyor işte rez al bu konuyu görüşelim senin bilgini iyi bilirim mert bilgilisindir ama bende bilgiliyim bu konularda

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Özel oyun çıkarabiliyormu şuan ağam çıkaramıyor xbox pc ile anlaşma yapınca sony kazandığının kaç katını kazandı tweet bulursam atarım
Tüm cümle yanlış bilgilendirme. O tweet'i Sony'nin geçmiş tweet'lerine bakınca bulamadım, öyle bir tweet yok kısaca.
1) Windows 10 da Xbox da Microsoft'un, anlaşma yok, kendi platformuna çıkarıyor Microsoft.
2) Tüm özel oyunlar development dediğimiz süreç altında. Naughty Dog fantastik temalı bir özel oyun, Santa Monica da GoW üzerinde, onun dışındaki stüdyoları da.
Ayrıca oyun çıkaramamasını parasızlığa mı bağladın cidden?
Bu nesil başlangıcı kuraklıktır, her nesilde her iki konsolda da böyle oldu, fakirlikle alakası yok.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Tüm cümle yanlış bilgilendirme. O tweet'i Sony'nin geçmiş tweet'lerine bakınca bulamadım, öyle bir tweet yok kısaca.
1) Windows 10 de Xbox da Microsoft'un, anlaşma yok, kendi platformuna çıkarıyor Microsoft.
2) Tüm özel oyunlar development dediğimiz süreç altında. Naughty Dog fantastik temalı bir özel oyun, Santa Monica da GoW üzerinde, onun dışındaki stüdyoları da.
Ayrıca oyun çıkaramamasını parasızlığa mı bağladın cidden?
Bu nesil başlangıcı kuraklıktır, her nesilde her iki konsolda da böyle oldu, fakirlikle alakası yok.
Anladım kanka sen rez al buluşalım burda

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ha neden PS Now, PC'ye getirdi demişsin. PS Now'da GoW, TLoU 2 veya Uncharted 4 yok.
Bunların gelmesi anca cloud oyunculuk devrinde olacak. O tweet nerede?
Bulursam tweet atarım gow geldi kanka spidermanda geldi adamların videosunu izle gow serisi geldi tlou2 gelmedi

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bulursam tweet atarım gow geldi kanka spidermanda geldi adamların videosunu izle gow serisi geldi tlou2 gelmedi
Geldi ama çıkarıldı GoW, listeye şimdi bak, anlarsın.
Uncharted? TLoU? Bu kral exclussiveler nerede?
Bulursam atacam deyip kaçmaya çalışıyorsun, öyle bir tweet olmadığını gayet iyi biliyorsun.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Geldi ama çıkarıldı GoW, listeye şimdi bak, anlarsın.
Uncharted? TLoU? Bu kral exclussiveler nerede?
Bulursam atacam deyip kaçmaya çalışıyorsun, öyle bir tweet olmadığını gayet iyi biliyorsun.
Kaçaçak olsam yazmam kanka onlar süreyle gelip gidiyor çünkü kaldırılmasının büyük sebebi süre spidermanda öyle gitti görücez bakalım tweet bulamadım silmiş olabilirim.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kaçaçak olsam yazmam kanka onlar süreyle gelip gidiyor çünkü kaldırılmasının büyük sebebi süre spidermanda öyle gitti görücez bakalım tweet bulamadım silmiş olabilirim.
2019'da gitti, bir daha da gelmedi. Kendini savunmak için yanlış bilgilendirme verme, bazıları inanıyor çünkü.
Tweet yok, Sony öyle "az kazanıyoz yardım edin ağalar" diye tweet atmaz, milyar dolarlık şirketten bahsediyoruz :D

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
2019'da gitti, bir daha da gelmedi. Kendini savunmak için yanlış bilgilendirme verme, bazıları inanıyor çünkü.
Tweet yok, Sony öyle "az kazanıyoz yardım edin ağalar" diye tweet atmaz, milyar dolarlık şirketten bahsediyoruz :D
Fakede olabilir :D aga bilmiyom zaten gelceksede gow serisi ve bloodborne demons souls için istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,227
Üyeler
160,999
Son üye
KthyDelikanlısı
Top Bottom