Neler Yeni

Bilgisayarı Geforce Now gibi kullanma?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bendeki bilgisayar kötü ama çevremde çok iyi bilgisayarı olanlar var. Onlar bilgisayarını kullanırken ben de onların bilgisayarının gücünü kullanmak ve kendi kötü sistemimde akıcı oyun oynamak istiyorum, nasıl bir yazılım kullanabilirim?

Kısacası onun bilgisayarında oyun açıp benim bilgisayara gönderecek ama bilgisayarı kullanan fark etmeyecek öyle bir şey gerek 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Bendeki bilgisayar kötü ama çevremde çok iyi bilgisayarı olanlar var. Onlar bilgisayarını kullanırken ben de onların bilgisayarının gücünü kullanmak ve kendi kötü sistemimde akıcı oyun oynamak istiyorum, nasıl bir yazılım kullanabilirim?
Tramviewer dışında uygulama bilmiyorum onda da gecikme çok olabiliyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Gecikme falan kabul ederim ama ben oyunumu oynarken bilgisayarın sahibinin de o arada bilgisayarı kullanabilmesi lazım.
Öyle bir şey yok diye biliyorum. Belki Steam Remote Play ile olabilir o da her oyunda yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir şey yok diye biliyorum. Belki Steam Remote Play ile olabilir o da her oyunda yok.
Steami denedim de oyun açınca yine bilgisayarı kullandırtmıyor. Teamviever ile aynı işlevde yaklaşık olarak sadece gecikme daha az. Mecbur bilgisayarı upgrade edene kadar bekleriz o zaman 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Steami denedim de oyun açınca yine bilgisayarı kullandırtmıyor. Teamviever ile aynı işlevde yaklaşık olarak sadece gecikme daha az. Mecbur bilgisayarı upgrade edene kadar bekleriz o zaman 😀
Başka seçenek var mı bilmiyorum.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Öncelikle istediğiniz şey yasal değil, kişinin bilgisayarını haberi ve izni olmadan kendi yararınıza kullanmak istiyorsunuz. Hadi bunu geçtim, öyle bir şey zaten yok. Karşı tarafın bilgisayarında fark edilmeden oyun çalıştırıp kendi bilgisayarına görüntüsünü göndereceksin ve o oyunu kontrol edeceksin. İmkansıza yakın, çok zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom