Neler Yeni

BİLGİSAYARI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Longline 120gb 2.5" Sata Ssd 560/530mb/s 3d Nand Lng560ssd/120gb LNGSUV3D560-120GB
Bu ssd nasıl iş görür mü
Parçaların ne kadar iyi olduğu hakkında yorum yapamam. Çünkü gerçekten artık ilgi alanım değil, piyasayı bilmiyorum. APU bilgisayar da fena fikir değil gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Halil Çiftci
kankam mesela git yeni bir işlemci al i3 10100f mesela 2. el 1000 TL ona görede uyumlu bir anakart maks 400 500 ekran kartı sana göre istersne şeyde yapabilirsin apu işlemci alıp ekran kartı almazsın falan bu biraz senin bütçe ve kullanım amacına ve şimdiki işlemcin ne
Anlasam toplucamda sistem parçalarından anlamıyorum pek kankam

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Anlasam toplucamda sistem parçalarından anlamıyorum pek kankam
Bana kalırsa eğer cidden yeni sistem almaya karar verirseniz direk bütçenizi belirtip, sistem için bir konu açmanız daha doğru olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Halil Çiftci
Parçaların ne kadar iyi olduğu hakkında yorum yapamam. Çünkü gerçekten artık ilgi alanım değil, piyasayı bilmiyorum. APU bilgisayar da fena fikir değil gibi.
Apu sistem öneriniz var mı ona nerden bakabilirim

WhoCares

80+ Gold
sistem 10 yıllık vardır , google ve youtube için kullanılıyor , oyun oynanmıyor , para harcasam parça ekleme şansım var mı bir 5 yıl daha götürse , sistem güçlendirmeye değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam olmaz mı yani bu sistem :)
hertürlü olur ama harcayacağın para yeni sistem almaya yada daha güncel 2.el sistem almaya denk gelicekse ben yeni sistem almanı yada 2.el güncel almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Halil Çiftci
hertürlü olur ama harcayacağın para yeni sistem almaya yada daha güncel 2.el sistem almaya denk gelicekse ben yeni sistem almanı yada 2.el güncel almanı tavsiye ederim
Bu sistemden sadece hdd ve kasayı alıp geri kalan parçaları yenilemem en mantıklısı o zaman

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Hacı
İlk önce sistem kaç yıllık? İkinci olarak ne için kullanacaksın? Sadece hızlanmasını istiyorsan SSD takmak en iyi seçenek gibi duruyor. Başka bir amacın varsa yeni sistem alman daha iyi duruyor. İkinci elleri kovalayarak çok daha ucuza getirebilirsin.
15 yıllık bu sistem.

WhoCares

80+ Gold
Bu sistemden sadece hdd ve kasayı alıp geri kalan parçaları yenilemem en mantıklısı o zaman
bro ben bileşenler konusunda pek bilgili değilim o yüzden yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama bütçe belirtirsen yardımcı olacak arkadaşlara kolaylık sağlarsın :kekw:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Halil Çiftci
bro ben bileşenler konusunda pek bilgili değilim o yüzden yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama bütçe belirtirsen yardımcı olacak arkadaşlara kolaylık sağlarsın :kekw:
Birde yeni sisteme geçersem içindeki fotoğraf ve vidolar gider mi hepsi hdd nin içinde , leptop almış olsam ona aktarabilir miyim

Top Bottom