Neler Yeni

Bilgisayarı kapatınca anakart gücü kesmiyor

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
b550m steel legend anakart var bilgisayarı kapattığımda monitör görüntüyü kesmesine rağmen ekran kartı ışığı ve işlemci fanı hala dönüyor internetteki her türlü çözümü uyguladim hızlı baslatmadan tut bios ayarlarına kadar biosu güncelledim ona rağmen düzelmedi ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
kasa gücünü kapat hocam arkadan yada güç kablosunu çıkart. en iyi çözüm bu şuanlık gibi

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa gücünü kapat hocam arkadan yada güç kablosunu çıkart. en iyi çözüm bu şuanlık gibi
dostum öyle yapıyorum mecburen lanet bir şey 2el aldık anakartida garanti varmı yokmu ona bile bakamiyoruz hangi servisin baktığı bile belli değil lanet marka

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
hocam biostan kapama ayari var normlade bu tarzlar durumlarda bi araştri

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yusuf Gümüş
yok dostum dediğin ayarı biliyorum sadece anakartin rgb ışığı kapatabiliyorum gücü kesmiyor anakart
Anakart gücü kesmiyor. Bir sıkıntısı var. Arkadan kabloyu çekerek gücü kesmek bilgisayara zarar verir.

The Semih

80+ Gold
b550m steel legend anakart var bilgisayarı kapattığımda monitör görüntüyü kesmesine rağmen ekran kartı ışığı ve işlemci fanı hala dönüyor internetteki her türlü çözümü uyguladim hızlı baslatmadan tut bios ayarlarına kadar biosu güncelledim ona rağmen düzelmedi ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
BIOS ayarlarında Erp ayarı var onu açman gerekiyor, açık yaparsan pc kapatınca kasaya elektrik gitmiyor.

1703312387263.png

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS ayarlarında Erp ayarı var onu açman gerekiyor, açık yaparsan pc kapatınca kasaya elektrik gitmiyor.

Alıntıyı görüntüle
erp ayari ascrockda yok deep sleep diye geçiyor olabilir belki onuda denedim işe yaramamisti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart gücü kesmiyor. Bir sıkıntısı var. Arkadan kabloyu çekerek gücü kesmek bilgisayara zarar verir.
yapacak başka birseyim yok güç kaynağgim kaliteli olduğu icin içim rahat o konuda ama

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yusuf Gümüş
erp ayari ascrockda yok deep sleep diye geçiyor olabilir belki onuda denedim işe yaramamisti
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapacak başka birseyim yok güç kaynağgim kaliteli olduğu icin içim rahat o konuda ama
Sorununuz anakarttan muhtemelen. Garantisi varsa göndermeyi deneyebilirsiniz.

Top Bottom