Neler Yeni

Bilgisayarı Kullanırken Aniden Ekran Sinyali Gidiyor

messsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit
Bilgisayarı kullanırken rastgele bir zamanda ekran aniden gidiyor HDMI sinyal yok diyor kasa çalışmaya devam ediyor sesler falan geliyor ve ekranın geri gelmesi için sistemi yeniden başlatmam gerekiyor.
Kabloda sıkıntı yok hem başka hdmi kablosu denedim hem display port kablosu denedim ekran gitmeye devam ediyor.
Sıkıntı monitörde de değil. Bilgisayarı televizyona bağlayıp denedim televizyona bağlıyken de rastgele bir zamanda ekran gitti.
Garantiye yollamıştım ancak sorun pek detaylı yazmamıştım stres, sıcaklık, performans testleri yapılmış hata vermemiş. Yine de kontrol amaçlı ekran kartı yetkili servisine gönderilmiş yine sıkıntı çıkmayınca geri gönderdiler.
Detaylıca sorunu yeniden yazıp garantiye yeniden göndermeyi düşünüyorum.
Sıkıntı nerde olabilir?

Sistem: Vok-Friday 2

brhmkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İbrahim Kuru
RX 580 im varken bu sorunu yaşıyordum. Power kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. En son kartı 1060 la takas ettim. Şu an kullanan kişide hiçbir problem yok benim sorunum da çözüldü.

messsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RX 580 im varken bu sorunu yaşıyordum. Power kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. En son kartı 1060 la takas ettim. Şu an kullanan kişide hiçbir problem yok benim sorunum da çözüldü.
Power kaynaklı oluşunu test edebilmenin yolu var mı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Büyük ihtimalle Psu kaynaklı, e.kartı olma ihtimali biraz düşük. Psu değilse anakart ya da görüntü kablosu da olabilir.

messsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit

messsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit
Büyük ihtimalle Psu kaynaklı, e.kartı olma ihtimali biraz düşük. Psu değilse anakart ya da görüntü kablosu da olabilir.
Bazen görüntü gittiğinde kendine restart atmaya başladı

Top Bottom