Neler Yeni

Bilgisayarım 2d oyunlarda bile kasmaya başladı

fr0zentr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner Şahin
Asus x550j model bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Geçen yıl full ayarlarda oynadığım oyunları şuan en düşük seçeneklerde bile zar zor oynayabiliyorum. Herhangi virüs kaynaklı bir sorun olamaz zaten bilgisayara format atmıştım öylece duruyordu, bu ay tekrar yükleyip oynamaya başladım; driver'larım güncel. Oyun oynarken cpu ve gpu kullanımına baktım bilgisayar pek fazla ısınmıyor ve gpu'nun yaklaşık %30'unu kullandığını gördüm. Sizce bu sorunun çözümü bir şekilde ekran kartı kullanımını arttırabilmem midir, öyle ise nasıl yapabilirim?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Asus x550j model bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Geçen yıl full ayarlarda oynadığım oyunları şuan en düşük seçeneklerde bile zar zor oynayabiliyorum. Herhangi virüs kaynaklı bir sorun olamaz zaten bilgisayara format atmıştım öylece duruyordu, bu ay tekrar yükleyip oynamaya başladım; driver'larım güncel. Oyun oynarken cpu ve gpu kullanımına baktım bilgisayar pek fazla ısınmıyor ve gpu'nun yaklaşık %30'unu kullandığını gördüm. Sizce bu sorunun çözümü bir şekilde ekran kartı kullanımını arttırabilmem midir, öyle ise nasıl yapabilirim?
HDD kullanıyorsanız disk kullanımı ortalama kaç oluyor?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hdd ölmüştür benim eski laptopumda olmuştu

fr0zentr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri