Bilgisayarım(Masaüstü) açılmıyor açıldığında bir vakit oynadıktan sonra donuyor. Arka tuşundan kapatıp açıyorum ASUS simgesi ve biosa girmek için f2 veya deleteye basın yazısı geliyor ama açılmıyor hiçbir şekilde. Biosa girebildiğim zamaan biostan çıkıp bilgisayarı açabiliyorum ama 3-4 saatte bir geliyor bios . Tabi her gelmeyince arka tuşundan aç kapa yaparak biosu açmayı deniyorum. Bugün şunu farkettim bilgisayarı ilk açtığımda klavyeye ışık ve enerji geliyor. Caps locku açıyorum ışık geliyor açıp kapatabiliyorum 10 saniye sonra hiçbir tuş çalışmıyor yani f2 ye spam atsam bile bir hareketlenme veya casplocku scrollocku açtığımda bir ışık v.b bir hareketlenme olmuyor . Klavyede bir sıkıntı yok başka pc de de denedim usbleri de denedim çalışıyp ama aynı sorun oluyo bu Bilgisayardaki sorun nedir bence anakartta bir sorun olabilir diye düşünüyorum
sorunu bilmeden de hızlı hareket etmek istemiyorum (Anakart almak gibi ) yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakartım ASUS B75M-A
sorunu bilmeden de hızlı hareket etmek istemiyorum (Anakart almak gibi ) yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakartım ASUS B75M-A