Çözüldü✓ Bilgisayarım açılmıyor lütfen yardım edin.

Reaksiyon skoru
37
Selamun aleyküm beyler bazı sebeplerden ötürü 2700x işlemcimin bios üzerinden voltajını düşürdüm 1.3e tam f10a bastım ve biostan çıktım ekran gitti sinyal yok diyor kapatım açtım kasanın fanları işlemcinin fanlrı ekran kartının fanları dönüyor ışıkları yanıyor fakat görüntü gelmiyor biosu sıfırlamak için bios pilini çıkardım 20 dk sonra geri takacağım umarım çözülmüş olur eğer çözülmez ise ne yapabilirim ? lütfen yardım edin bana

Selamun aleyküm beyler bazı sebeplerden ötürü 2700x işlemcimin bios üzerinden voltajını düşürdüm 1.3e tam f10a bastım ve biostan çıktım ekran gitti sinyal yok diyor kapatım açtım kasanın fanları işlemcinin fanlrı ekran kartının fanları dönüyor ışıkları yanıyor fakat görüntü gelmiyor biosu sıfırlamak için bios pilini çıkardım 20 dk sonra geri takacağım umarım çözülmüş olur eğer çözülmez ise ne yapabilirim ? lütfen yardım edin bana
Çözülmesse tekrar yazın. Fakat BIOS pilini çıkarıp 0ladıysanız çözülür bence.

Kanka işlemcinin voltajını neden düşürürsün anlamadım fakat bios pilini çıkarıp takarsanız düzelir düzelmesse yazın

Lan varya işlemci v düşünürsem ne olur diye konu açmıştım oradakiler bişey olmaz demiş diye hiç tartışmaya girmek istemedim şimdi bu konuyu açmışsın ya (bu arada niye tartışmak istemedim şu an köydeyim ve internet altyapısı leş gibi 2g altyapısı var her yenileme 45 sn sürüyor bazen , ortalama 10 sn)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yaptın

Bu arada bios pilini çıkarırken dikkat et diğer devrelere zarar vermesin zaten 1 elinle çıkara bilirsin diğer elinlede düşmesin diye tut bu arada zıplıyor o kilidi çekince

Son düzenleme:
Kanka işlemcinin voltajını neden düşürürsün anlamadım fakat bios pilini çıkarıp takarsanız düzelir düzelmesse yazın
taktım pili ekran gelmiyor yine anakart boot ışığını yakıyor ne yapmam gerek

Çözülmesse tekrar yazın. Fakat BIOS pilini çıkarıp 0ladıysanız çözülür bence.
bakabilir misin

Ekler

• A2EF4B86-8DA2-4E69-BA0C-10DA2FC0EC14.jpeg
    A2EF4B86-8DA2-4E69-BA0C-10DA2FC0EC14.jpeg
    537.5 KB · Hit: 81
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446