bende de aynı anakart var ve anakart oc yapamıyor ben anlamadım sistem kapanıyor bir şeyler oluyor ama oc yapamıyorumbios pilini çıkar 5 dakika bekle anakartın sıfırlanacak ve açılacak pc
bios pili 5 dakika dışarda dursun sonra takBios pilini çıkartayim açayim Sonra 5 dk sonra tekrar takıp mı açayim
Tamam elle mi çıkartacam pili yoksa aparatı felan mı varbende de aynı anakart var ve anakart oc yapamıyor ben anlamadım sistem kapanıyor bir şeyler oluyor ama oc yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bios pili 5 dakika dışarda dursun sonra tak
elinle dostum ama değişik bir şekli var ben tornavida kullanıyordum internetten videosunu bulabilirsin biraz araştırarakTamam elle mi çıkartacam pili yoksa aparatı felan mı var
Çıkardıktan sonra açmayim mi pc yipc yi kapat
psu yu kapat
prizden fişi çek
ekran kartını çıkar
bios pilini çıkar
5dk bekle tekrar tak
Yani açmadığım zamanda sorun gşder miÇıkardıktan sonra açmayim mi pc yi
Çıkardım açmıyorum dimielinle dostum ama değişik bir şekli var ben tornavida kullanıyordum internetten videosunu bulabilirsin biraz araştırarak
Bilgisayarıelinle dostum ama değişik bir şekli var ben tornavida kullanıyordum internetten videosunu bulabilirsin biraz araştırarak
ya usta adam da yazmış ya sana özetlemiş ne kastın bu kadar. bilgisayarını kapat, fişini çek, bios pilini çıkart, 5 dakika bekle, bios pilini tak, bilgisayarının fişini tak, güç düğmesine bas, her şeyi yazalım mı böyle bu ne kardesimÇıkardıktan sonra açmayim mi pc yi
Yani açmadığım zamanda sorun gşder mi
Çıkardım açmıyorum dimi
Bilgisayarı
Abi burası forumda zaten bilmedigim için yazıyorum yani sende bana yardımcu ol kb özür dilerim ama yani bilmediğim şey sonuçta pc kapalıyken etki eder mi bilmiyorum ne blmya usta adam da yazmış ya sana özetlemiş ne kastın bu kadar. bilgisayarını kapat, fişini çek, bios pilini çıkart, 5 dakika bekle, bios pilini tak, bilgisayarının fişini tak, güç düğmesine bas, her şeyi yazalım mı böyle bu ne kardesim
Neyse oldu eline sağlık teşekkür ederimya usta adam da yazmış ya sana özetlemiş ne kastın bu kadar. bilgisayarını kapat, fişini çek, bios pilini çıkart, 5 dakika bekle, bios pilini tak, bilgisayarının fişini tak, güç düğmesine bas, her şeyi yazalım mı böyle bu ne kardesim