Yunusemre80805
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- yunus emre şahin
Arkadaşlar, birkaç aydır donma ve kasma problemleriyle karşı karşıyayım. Tamam, sistemim çok eski, kabul ediyorum; parçalarım oldukça demode. i5-3470 işlemcim, GTX 1050 Ti ekran kartım ve 8 GB 1600 MHz RAM'im var. Evet, bunlar günümüz standartlarına göre eski parçalar, ancak 6 ay öncesine kadar bilgisayarı zorlamayacak oyunlarda gayet iyi performans alıyordum. Donma ve kasma yaşamazken, artık en basit oyunlarda bile bu sorunlar eksik olmuyor.
Birkaç kez format attım, temiz Windows kurdum. Steam oyunlarıyla korsan oyunlar arasında bir fark yok; hepsinde aynı donma ve kasma sorunları mevcut. Sistemde bu donmalara ek olarak yeni aldığım 870 Evo 1 TB SSD var ve Windows bu SSD'ye kurulu. Hız testini ve sağlık durumunu size resimle yollayacağım. Lütfen yardım edin. Virüs taraması yaptım, çeşitli antivirüs programları kullandım ve virüsleri temizlettim, ancak bir türlü çözüm bulamadım. Saygılar.
Birkaç kez format attım, temiz Windows kurdum. Steam oyunlarıyla korsan oyunlar arasında bir fark yok; hepsinde aynı donma ve kasma sorunları mevcut. Sistemde bu donmalara ek olarak yeni aldığım 870 Evo 1 TB SSD var ve Windows bu SSD'ye kurulu. Hız testini ve sağlık durumunu size resimle yollayacağım. Lütfen yardım edin. Virüs taraması yaptım, çeşitli antivirüs programları kullandım ve virüsleri temizlettim, ancak bir türlü çözüm bulamadım. Saygılar.