Neler Yeni

Bilgisayarım bazenleri kitleniyor bazenleri donuyor

dennys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Ünaldı
sorun şöyle dostlar ben bilgisayarı gündelik olarak kullanırken bilgisayar bazenleri dediğim gibi donuyor. (donmaktan kastım hiçbir şey yapamıyorum bir tek mouse imleci hareket edebiliyor) bazenleri ise kitleniyor (kitlenmekten kastımsa bu sefer mouse imlecini de hareket ettiremiyorum ve ardından ya 5 tane ya da 4 tane bip sesi duyuyorum, nadir olduğu için hatırlayamadım şu an) ben sorunun kaynağını bulamadım siz bulmama yardımcı olur musunuz?

Ekler

• 1.png
    1.png
    36.3 KB · Hit: 61
  • 2.png
    2.png
    22.6 KB · Hit: 42
  • 3.png
    3.png
    19.5 KB · Hit: 40
  • 4.png
    4.png
    23.7 KB · Hit: 37
  • 5.png
    5.png
    21.5 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bahri Sadık
Ben de de oluyor ama ben de ses gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bip sesi

ImWerizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kaan KARABAŞAK
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Destek
Discord
werizon#5700
sorun şöyle dostlar ben bilgisayarı gündelik olarak kullanırken bilgisayar bazenleri dediğim gibi donuyor. (donmaktan kastım hiçbir şey yapamıyorum bir tek mouse imleci hareket edebiliyor) bazenleri ise kitleniyor (kitlenmekten kastımsa bu sefer mouse imlecini de hareket ettiremiyorum ve ardından ya 5 tane ya da 4 tane bip sesi duyuyorum, nadir olduğu için hatırlayamadım şu an) ben sorunun kaynağını bulamadım siz bulmama yardımcı olur musunuz?
Gündelik derken ne yaparken belki günde canın sıkılıyor 15 kere Aida64 Extreme testi tapıyorsun ne yaptığını tam belirt lütfen.

dennys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Ünaldı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gündelik derken ne yaparken belki günde canın sıkılıyor 15 kere Aida64 Extreme testi tapıyorsun ne yaptığını tam belirt lütfen.
mesela chrome da youtube ı açıyorum donuyor veya kitleniyor. bazen dosya gezgini ni açtığımda oluyor belki de painti açsam bile olur. yani demek istediğim öyle gerçekten yoracak programlar açtığımdan çok sakin programlar açtığımda oluyor. mesela gta 5 tarzı bi oyun açtığımda hiçbir sıkıntı olmuyor. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir^^

ImWerizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kaan KARABAŞAK
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Destek
Discord
werizon#5700
mesela chrome da youtube ı açıyorum donuyor veya kitleniyor. bazen dosya gezgini ni açtığımda oluyor belki de painti açsam bile olur. yani demek istediğim öyle gerçekten yoracak programlar açtığımdan çok sakin programlar açtığımda oluyor. mesela gta 5 tarzı bi oyun açtığımda hiçbir sıkıntı olmuyor. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir^^
Hocam işlemci kullanımlarınızı kontrol edin bu durumlar yaşanırken. Eğer bir anormallik varsa %100 kullanım gibi sorun işlemcidedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,127
Üyeler
164,443
Son üye
clafwq
Top Bottom