BİLGİSAYARIM ÇALIŞMIYOR

SandyW

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamünaleyküm, elimde A960M-MV bir anakart var ve yeni bir ekran kartı almak istedim eski ekran kartım R5 230.Yeni ekran kartım RX 570 ama ekran kartını taktığımda bilgisayar çalışıyor ama ne görüntü var, ne klavye ile reset atabiliyorum. Sonra ekran kartını çıkarttım ve çalıştırdım. Çalıştı sonra elimdeki diğer ekran kartını (R7 240) taktım onunla da çalışmadı. R5 230'u taktım son olarak çalıştı. Şimdi sorun şu: Bilgisayarımı nasıl çalıştıracağım?

Selamünaleyküm, elimde A960M-MV bir anakart var ve yeni bir ekran kartı almak istedim eski ekran kartım R5 230.Yeni ekran kartım RX 570 ama ekran kartını taktığımda bilgisayar çalışıyor ama ne görüntü var, ne klavye ile reset atabiliyorum. Sonra ekran kartını çıkarttım ve çalıştırdım. Çalıştı sonra elimdeki diğer ekran kartını (R7 240) taktım onunla da çalışmadı. R5 230'u taktım son olarak çalıştı. Şimdi sorun şu: Bilgisayarımı nasıl çalıştıracağım?
Eski ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır

Depolama alanı yoksa nasıl çalışsin PC?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl depolama alanı yoksa nereye indirecen işletim sistemini

Hocam ben anlatamadım sanırım Ramsiz bilgisayar çalışır ama açılmaz ya o problemi yaşıyorum BIOS'a bile ulaşamıyorum

Asıl depolama alanı yoksa nereye indirecen işletim sistemini
BIOS'a ulaşabilsem hocam ssd'yi takıp kuracağım ama ulaşamıyorum

video atabilirim eğer anlamadıysanız

Düzenleme:Eski anakartım P5G41T-MLX ile denediğimde çalıştı ama diğer anakartla çalışmıyor

Son düzenleme:
Geri