Neler Yeni

Yardım Bilgisayarım çok hızlı bir şekilde tam ekrana girip çıkıyor.

qkami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet Kurt
Laptopum çok hızlı bir şekilde tam ekrana girip çıkıyor ama laptop klavyesinden F9 a basınca düzeliyor ama belli bir süre sonra tekrar başlıyor bu süre yaklaşık 10 saniye ile 5 saat arası. F8+F9 tuşlarına aynı anda basınca hatanın aynısını yapabiliyorum (harici bir klavyeden yapınca olmuyor) ama F9 a basınca düzeliyor. Laptopdaki F11 tuşum basmıyor ve tuş çıkarılık. Her açtığımda bilgisayarı bu olay gerçekleşiyor. Sorunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum çünkü yaklaşık 6 tane farklı sürümlerde format attım. Eğer donanımsal ise nasıl çözebilirim.
(Model: Sony Vaio SVE1712W1EB)
(Video linki: https://streamable.com/iox7ef )
(Videoda durduğu kısımda F9 a basıyorum ve elimle tekrar başlatmak için F8+F9 a basıyorum. Tam Ekrandan Çık yazan yerde F11 e basıyorum)

emre yuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
emre yuks
bilgisayarı yeniden başlatın ve başka bir klavye ile deneyin hala oluyorsa başka bir sıkıntısı vardır

qkami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı yeniden başlatın ve başka bir klavye ile deneyin hala oluyorsa başka bir sıkıntısı vardır
Her bilgisayarı açışımda oluyor zaten. Farklı klavye kullanıyorum zaten ama laptop klavyesi de devrede olduğu için farklı klavye takmam olayı çözmüyor.

emre yuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
emre yuks
laptop ekranımı başka bir ekran mı kulanıyorsunuz?

emre yuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
emre yuks
o zaman teknik servise götürmenizi öneririm

emre yuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
emre yuks
şahsen ben hatanın laptop klavyesinde olduğunu düşünüyorum o klavyeyi devre dışı bırakma gibi bir şansım var mı
bazı laptoplarda olabiliyor ama yukardaki F tuşlarında yoksa olmuyor diye biliyorum

emre yuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
emre yuks
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Akın
Benimde bir tuşum çıkmıştı onla alakalı olan biyere tıkladığımda açmıyordu bence yüksek ihtimalle ondan olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,109
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom