Neler Yeni

Bilgisayarım Çok iyi olmasına rağmen tuhaf sorunlar var (mavi ekran.Takılmalar)

SinanFx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
SinanFx
Bilgisayarımda anlamadığım şekilde bir kasma bulunmakta özellikle Opera GX de videolarda donuyo takılma değil video durduur başlata basıtğımda animasyon bile gelmiyo çok kasıyor OperaGX limter ların hiçbiri açık değil. yani çok tuhaf dün yayın yapıyordum ve birden mavi ekran yedim Ve yediğim mavi ekran kodu 'Unexpected Kernel Mode'
böyle birşeydi araştırdğımda ram ile alakalı sanırım ama çok tuhaf niye böyle bir sorun olsunki? 2 haftaya yakın bilgisayarımda Trojen bulunmuştu kaspersky ile taram yaptığımda bilgisayar 80 derece altı indmiyordu boşta trojen silinice düzelmişti şimdide böyle sorunlar yaşıyorum
Bide sanırım kaspersky i fullemediğim için açılmıyor ve kaspersky i kaldırıken detects.db ''dosyasına özel erişim var. lütfen diğer tüm uygulamarı kapatım tekrar dene diyor''
lütfen yardımcı olabilirmisiniz umarım anlatabilmişimdir.
İşlemci:Ryzen 5 3600
Ekran Kartı : RTX 2060 SUPER
RAM: CORSAİR VENGANCE RGB PRO 16GB
1614850465114.png

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bilgisayarımda anlamadığım şekilde bir kasma bulunmakta özellikle Opera GX de videolarda donuyo takılma değil video durduur başlata basıtğımda animasyon bile gelmiyo çok kasıyor OperaGX limter ların hiçbiri açık değil. yani çok tuhaf dün yayın yapıyordum ve birden mavi ekran yedim Ve yediğim mavi ekran kodu 'Unexpected Kernel Mode'
böyle birşeydi araştırdğımda ram ile alakalı sanırım ama çok tuhaf niye böyle bir sorun olsunki? 2 haftaya yakın bilgisayarımda Trojen bulunmuştu kaspersky ile taram yaptığımda bilgisayar 80 derece altı indmiyordu boşta trojen silinice düzelmişti şimdide böyle sorunlar yaşıyorum
Bide sanırım kaspersky i fullemediğim için açılmıyor ve kaspersky i kaldırıken detects.db ''dosyasına özel erişim var. lütfen diğer tüm uygulamarı kapatım tekrar dene diyor''
lütfen yardımcı olabilirmisiniz umarım anlatabilmişimdir.
İşlemci:Ryzen 5 3600
Ekran Kartı : RTX 2060 SUPER
RAM: CORSAİR VENGANCE RGB PRO 16GB
Alıntıyı görüntüle
Minidump dosyalarınızı atın.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2

SinanFx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
SinanFx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minidump dosyalarınızı atın.
C:\Windows\Minidump herhangi bir dosya yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığınız formda dediği yere gittim herhan gibir minidup dosyası yok gizli öğeleri gösteride açtım maalesf yok

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

attığınız formda dediği yere gittim herhan gibir minidup dosyası yok gizli öğeleri gösteride açtım maalesf yok
Format mı attın?

cemtastan2301

80+ Gold

C:\Windows\Windows yapın orada Minidump dosyası var.

SinanFx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
SinanFx
Mavi ekran ilkkez oldu ama böyle bi donma takılma bir süredir var tuhaf bi trojen girdi sanırım bandicam programını craclemek için indirdiğimde onda trojan var diye tespit etti ondan sonra düzeldi hani böyle içinde bir şey var ama bilinmiyo

Bende 1 tane var, sizin sorununuzu anlayamadım hocam.
bilgisayar mavi ekran yediğinde altta yazan KOD: Unexpected Kernel

KASPERSY anti virüsüde silemiyorum birşeyi kapat diyo neyi kapatcam silinmiyo

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şurayı oku aşağı kısmı
C:\Windows\Minidump klasörünü bulamazsanız ayarlarınız kapalı olabilir görseldeki gibi Sistem - Sistem Özellikleri - Gelişmiş Ayarlar - Başlangıç ve Kurtarma altından etkinleştirin ve CCleaner gibi programları devredışı bırakın. Otomatik siliyor olabilirsiniz.

SinanFx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
SinanFx
Şurayı oku aşağı kısmı
C:\Windows\Minidump klasörünü bulamazsanız ayarlarınız kapalı olabilir görseldeki gibi Sistem - Sistem Özellikleri - Gelişmiş Ayarlar - Başlangıç ve Kurtarma altından etkinleştirin ve CCleaner gibi programları devredışı bırakın. Otomatik siliyor olabilirsiniz.
işte devre dışı bırakamıyorum 1 tane kaspersky programı var silemiyorum kapanmıyo

1614851446518.png

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri