SinanFx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 167
- İsim
- SinanFx
Bilgisayarımda anlamadığım şekilde bir kasma bulunmakta özellikle Opera GX de videolarda donuyo takılma değil video durduur başlata basıtğımda animasyon bile gelmiyo çok kasıyor OperaGX limter ların hiçbiri açık değil. yani çok tuhaf dün yayın yapıyordum ve birden mavi ekran yedim Ve yediğim mavi ekran kodu 'Unexpected Kernel Mode'
böyle birşeydi araştırdğımda ram ile alakalı sanırım ama çok tuhaf niye böyle bir sorun olsunki? 2 haftaya yakın bilgisayarımda Trojen bulunmuştu kaspersky ile taram yaptığımda bilgisayar 80 derece altı indmiyordu boşta trojen silinice düzelmişti şimdide böyle sorunlar yaşıyorum
Bide sanırım kaspersky i fullemediğim için açılmıyor ve kaspersky i kaldırıken detects.db ''dosyasına özel erişim var. lütfen diğer tüm uygulamarı kapatım tekrar dene diyor''
lütfen yardımcı olabilirmisiniz umarım anlatabilmişimdir.
İşlemci:Ryzen 5 3600
Ekran Kartı : RTX 2060 SUPER
RAM: CORSAİR VENGANCE RGB PRO 16GB
böyle birşeydi araştırdğımda ram ile alakalı sanırım ama çok tuhaf niye böyle bir sorun olsunki? 2 haftaya yakın bilgisayarımda Trojen bulunmuştu kaspersky ile taram yaptığımda bilgisayar 80 derece altı indmiyordu boşta trojen silinice düzelmişti şimdide böyle sorunlar yaşıyorum
Bide sanırım kaspersky i fullemediğim için açılmıyor ve kaspersky i kaldırıken detects.db ''dosyasına özel erişim var. lütfen diğer tüm uygulamarı kapatım tekrar dene diyor''
lütfen yardımcı olabilirmisiniz umarım anlatabilmişimdir.
İşlemci:Ryzen 5 3600
Ekran Kartı : RTX 2060 SUPER
RAM: CORSAİR VENGANCE RGB PRO 16GB