Neler Yeni

Bilgisayarım gereken hızı kullanmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimaluc221
Merhaba son 1 haftadır bilgisayarımda problemler var internetim gerekenden az kullanıyor 1000mpbs internetim var ancak 100mpbs kullanmakta hıztesti vb istemeyin sürekli yapıyorum sürekli aynı sonuç farklı forumlardada açtım konu fakat cevap yok son dururmum sizsiniz yardımcı olun her yeri araştırdım format attım düzelmiyor fotodaki gibi 100mb kullanıyor 1000 olması lazımken

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.6 MB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
devre dışı bırak. yeniden aç. 1gbps göstermesi gerek. gösterene dek olmadı sürücüyü kaldır, yeniden başlat, tekrar dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimaluc221
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
devre dışı bırak. yeniden aç. 1gbps göstermesi gerek. gösterene dek olmadı sürücüyü kaldır, yeniden başlat, tekrar dene.
Sürücüyü sürekli devre dışı bırakıp açınca oluyor ama sürekli aç kapamı yapmam lazım? Driverlar güncel olmalı.

Strangersupuk

80+ Bronze
Merhaba son 1 haftadır bilgisayarımda problemler var internetim gerekenden az kullanıyor 1000mpbs internetim var ancak 100mpbs kullanmakta hıztesti vb istemeyin sürekli yapıyorum sürekli aynı sonuç farklı forumlardada açtım konu fakat cevap yok son dururmum sizsiniz yardımcı olun her yeri araştırdım format attım düzelmiyor fotodaki gibi 100mb kullanıyor 1000 olması lazımken
Kablo değiş Cat 6 kablo al. kablon zaten cat 6'ysa bozulmuş olabilir değiştirmende fayda var aynı problemi yaşadım herşeyi denedim kablo değiştirdim en son çözüldü

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Evet bu sorun kablodan büyük ihtimal bizzat test edildi.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
Eyyvah hocam bana yaşanan sana da yaşanmış gibi. Yeni kablo zamanı gelmiş gibi görünüyor hocam :kekw: Cat6 Kablo bakın Ugreen'in kullanıyorum ince,kalın-şerit modelleri var. Hangisi uygunsa size artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
Yanlış Bilgilendirme

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ares Blackrosa
kabloyla alakası yok giriş seviye anakartlarla alakası var. hayırlı günler.

Bak adam ne demiş, sürücüyü sürekli devre dışı bırakıp açınca oluyor demiş. Anakartın seviyesi ile nasıl alakalı olabilir?

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Master yi
Evet anakarttan sebep olabilir anakartın Internet portu Max nkdr destekliyor oda önemli eğer 100 ise evet yüzü geçmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
Bak adam ne demiş, sürücüyü sürekli devre dışı bırakıp açınca oluyor demiş. Anakartın seviyesi ile nasıl alakalı olabilir?

bedavaya daha fazla bilgi mi istiyorsun, nazikçe sor yanıtlarım. hayırlı günler hepinize.

ipucu: anakart üzerindeki ethernet kontrolcüsü. genellikle msi A serisi anakartlarda bunu çok yaygın gördüm.

diğer bilgi: kabloyla ilgisi yok ben de cat5 ile gigabit taşıyorum np.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimaluc221
Eyyvah hocam bana yaşanan sana da yaşanmış gibi. Yeni kablo zamanı gelmiş gibi görünüyor hocam :kekw: Cat6 Kablo bakın Ugreen'in kullanıyorum ince,kalın-şerit modelleri var. Hangisi uygunsa size artık.
Hocam bendede bu var fakat abiminkini kullandığımda onunkinde problem yok fakat aynı sonuç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet anakarttan sebep olabilir anakartın Internet portu Max nkdr destekliyor oda önemli eğer 100 ise evet yüzü geçmez
Gigabyte b550m destekliyor.

Top Bottom