Neler Yeni

Yardım Bilgisayarim her zaman acilirken diskimi onariyor ve kontrol ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp Tuna Kapçak
Gecen gun bilgisayarda oylece rust oynuyom alt tab attim dc de arkarla muhabbet ediyoz pc mavi erkan verdi baya uzun bi sure kapanmadi neyse bende kapattim pc yi ondan sonra acildi bu diski falan kontro, etti bisielr yapti ondan sonra her aciliste diski kontrol etmeye devam etti ama her acilisti bunu nasil cozmem gerek lutfen yardim edin endiseleniyorm

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Gecen gun bilgisayarda oylece rust oynuyom alt tab attim dc de arkarla muhabbet ediyoz pc mavi erkan verdi baya uzun bi sure kapanmadi neyse bende kapattim pc yi ondan sonra acildi bu diski falan kontro, etti bisielr yapti ondan sonra her aciliste diski kontrol etmeye devam etti ama her acilisti bunu nasil cozmem gerek lutfen yardim edin endiseleniyorm
Windowsun zarar görmüş olabilir bendede hep oluyor hep temiz format basıp kurtuluyodum eski sistemde.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bu adımları bi uygulayın dosyalarda bi sorun var mı diye

Top Bottom