Neler Yeni

Bilgisayarım kapanıyor sizce neden

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
beyler öncelikle merhaba bilgisayarım r3 1200 r7 240 ve 240 gb ssd birde 8 gb ddr4 ram psu ise 350 w psunun markası pro 2000 bilgisayarım bazen oyun oynarken bazen ise birden ekranı kilitleniyor ekrana karıncalar geliyor hani eski televiyon çekmezde karıncalanır ya aynen öyle oluyor ve bi dk sonrada ekran komple gidiyor ama kasa hala çalışıyor bazı yerlerde wattman hataası olduğu yazıyor ama bilemedim bence psu yetersiz geldiğinden oluyor lütfen yardım ederseniz sevinirim ve bu sorunun kaynağını bilenler varsa nedeni nedir liütfe yardım edin

1642848138416.png

batuter90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batuhan
Ekran kartında sorun olabilir. Görüntünün gitmesi genelde ekran kartından olur. On board çalıştırabiliyosan öyle çalıştır dene. Eğer görüntü gitmezse ekran kartın arızalıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartında sorun olabilir. Görüntünün gitmesi genelde ekran kartından olur. On board çalıştırabiliyosan öyle çalıştır dene. Eğer görüntü gitmezse ekran kartın arızalıdır
Hocam işlemci ryzen olduğu için onboard calistirsmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki ekran kartın ne gibi bi sorunu olabilir

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
hocam ryzen 3 1200 işlemci sonunda G yok ise onboard görüntü vermez

Hocam işlemci ryzen olduğu için onboard calistirsmiyom

Hocam peki ekran kartın ne gibi bi sorunu olabilir
soruna gelecek olursak psu kaynaklı olsaydı direk güç kesilirdi kasa kapanırdı bileşenlere güç yetmediği için

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
beyler öncelikle merhaba bilgisayarım r3 1200 r7 240 ve 240 gb ssd birde 8 gb ddr4 ram psu ise 350 w psunun markası pro 2000 bilgisayarım bazen oyun oynarken bazen ise birden ekranı kilitleniyor ekrana karıncalar geliyor hani eski televiyon çekmezde karıncalanır ya aynen öyle oluyor ve bi dk sonrada ekran komple gidiyor ama kasa hala çalışıyor bazı yerlerde wattman hataası olduğu yazıyor ama bilemedim bence psu yetersiz geldiğinden oluyor lütfen yardım ederseniz sevinirim ve bu sorunun kaynağını bilenler varsa nedeni nedir liütfe yardım edin

Alıntıyı görüntüle
Psuyu degismelisiniz yeterli degil

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam biz gecen forumda bi arkadasla sistem topluyoduk pc o kadar dusuk seviyeki 450w psu istiyor sistemde 2gb ram var bence yeterli degil
bence yeterli değil diye bir şey yok r7 240 zaten max 30-35w kullanır işlemcide 65w lık işlemci sana göre yetmemesi gibi bir durum yok yani bu şans işi değil

Ama bilemedim ekran karti kaynaklimi yoksa psu kaynaklimi
%99 ekran kartı bu durumun psu ile alakası yok

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
bence yeterli değil diye bir şey yok r7 240 zaten max 30-35w kullanır işlemcide 65w lık işlemci sana göre yetmemesi gibi bir durum yok yani bu şans işi değil

%99 ekran kartı bu durumun psu ile alakası yok
O zaman problem ne olaki?

şahin doğan

80+ Platinum

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
ekran kartı yada çok düşük ihtimalle ram
Ya evet ekran kartı olabilir oyun esnasında bendede oluyordu 2 3dk oynuyordum sonra siyah ekran alıyordum oyun kapanıyordu bir türlü cozum bulamamıstım

Benim gibi forumda birkisi daha bu sorunu yasiyordu

Top Bottom