Marka HP 15 notbook
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternete araştırdım ama çözüme ulaşamadım denemediğim bisey kalmadibu hatayı veriyor formatta atamıyorum format yeri gelmiyor direk bu açılıyor![]()
Marka HP 15 notbook
İnternete araştırdım ama çözüme ulaşamadım denemediğim bisey kalmadibu hatayı veriyor formatta atamıyorum format yeri gelmiyor direk bu açılıyor![]()
Marka HP 15 notbook
Alıntıyı görüntülebu hatayı veriyor formatta atamıyorum format yeri gelmiyor direk bu açılıyor
Marka HP 15 notbook
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternete araştırdım ama çözüme ulaşamadım denemediğim bisey kalmadi
Teşekkürler deneyeceğimbu konuda çözen çok kişi var bir bak istersen seninkini de çözer belkiRehber: UEFI Bootloader Onarma
Bugün sabit diskte kurulu olan Windows 10 işletim sistemimi Casper V8 ile SSD'ye klonladım. Fakat yazılım sanırım Windows 10 ile uyumlu olmadığından hem sabit diskteki EFI bölümünü hem de SSD'ye kopyalaması gereken EFI bölümünü pert etti. İşlem bitince PC'yi açmak istediğimde "Checking Media...www.technopat.net
çözülürse konuya tekrar yaz bilmeyen arkadaşlar için de çözüm olmuş olur eğer çözdüyse rapor et kısmından en iyi cevabı verirsen sevinirim.Teşekkürler deneyeceğim
Format ekranı gelmiyor ki yapayım bios ayarları doğru format usb sinde sıkıntı yok ama format ekranı gelmiyorçözülürse konuya tekrar yaz bilmeyen arkadaşlar için de çözüm olmuş olur eğer çözdüyse rapor et kısmından en iyi cevabı verirsen sevinirim.
tekrar tekrar kontrol et bende mavi ekran yemiştim işlemleri yaptım ancak usb'ye tam doğru kuramamışım mesela fat32 olucakmış (öyle hatırlıyorum yanlış da olabilir) o yüzden gelmiyormuş fat32 olmadığı için usb.Tekrardan kurunca düzeldi bendeFormat ekranı gelmiyor ki yapayım bios ayarları doğru format usb sinde sıkıntı yok ama format ekranı gelmiyor
Ya dün akşam arkadaşın pc ye format attım aynı usb ile deniyorum umarım olurtekrar tekrar kontrol et bende mavi ekran yemiştim işlemleri yaptım ancak usb'ye tam doğru kuramamışım mesela fat32 olucakmış (öyle hatırlıyorum yanlış da olabilir) o yüzden gelmiyormuş fat32 olmadığı için usb.Tekrardan kurunca düzeldi bende