DDU ile ekran kartının driverini silip yeniden kuracaksınız.İyi geceler, bilgisayarım termal macun ve temizlik bakımı yaptıktan sonra monitörün hoparlörünü görmemeye başladı nedendir, nasıl düzeltilir?
Bilmiyorum bendede arkadaşımdada olmuştu kendi kendine oluyor arada.Durduk yere neden böyle oldu ki?
Geç yazıyorum kusura bakmayın. İkimizde de forumdaki diğer arkadaşlarlda da diğer forumdakilerde de düzeldi bunun tek çözümü ddu ile ekran kartının driverini silip tekrar kurmak güvenli modda iken silerseniz daha iyi olur.Onu yaptıktan sonra düzeldi mi arkadaşında?
bende de aynı sorun oluyorİyi geceler, bilgisayarım termal macun ve temizlik bakımı yaptıktan sonra monitörün hoparlörünü görmemeye başladı nedendir, nasıl düzeltilir?
Bugün yaptım düzeldi çok teşekkürler.Geç yazıyorum kusura bakmayın. İkimizde de forumdaki diğer arkadaşlarlda da diğer forumdakilerde de düzeldi bunun tek çözümü ddu ile ekran kartının driverini silip tekrar kurmak güvenli modda iken silerseniz daha iyi olur.
Monitörü açıp kapatırken ses çıkıyor bir de donanım takma çıkarma sesi.bende de aynı sorun oluyormonitörü kapatınca gidiyor aygıt yöneticisini açıp kullanıcı adına tıklıyorum donanım değişikliklerini tara diyince geliyor