Yardım Bilgisayarım Oyundayken kapandı

El-Turco

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
697
Sorun : God of war oynarken pc 10dk sonra kapandı sonra tekrar açtım ekran kartı ışığı yanmadı bende psuyu arkadan kapatıp tekrar açtım ve sistemi çalıştırdım görüntü geldi sonra oyuna girmeden bu sefer de masasütünde kapandı.

Dostlar selam 1.5 ay önce bir hazır sistem almıştım itopyadan özellikleri şu şekildeydi
R5 4650G
Pny RTX3060 12GB
16 ram
500 ssd
550w psu
İşlemcimin darboğaz yapacağını düşünerek satıp r5 5500 aldım ve bugün değiştirdim. Eski işlemcimde bu sorun yoktu. Bugün değiştirdikten sonra kablolarımı falan aynı şekilde taktım ve sorun kısmında yazdığım gibi tekrar çalıştırınca ekran kartının ışığının yanmamasına bağlı olarak ısındığından kaynaklandığını düşünüyorum. Ama önceden olmayan bir problemi şimdi ne tetiklemiş olabilir nasıl çözmem gerekir teknik servis bana biraz uzak ve ben çözebilirim gibiyse hiç uğraşmayacağım çünkü sistemimi haftaya arkadaşıma teslim edicem. Ne yapmam lazım neden kapanır sistem ve böyle davranır yardımınızı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durum güncellemesi pc açılırken bios sıfırladım ve windows onarım ekranı geldi ama dediğim gibi bu işletim sistemiyle daha önce de kullandım hala sorunu anlayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onarım yapmadan windowsa girdim şu an sakince kullanıyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,682
Üyeler
185,925
Son üye
babajoe