Neler Yeni

Bilgisayarım Tam Gücünü Kullanmıyor

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
Merhabalar monster tulpar t7 20.7.2 laptopa sahibim i7 12650 ve 4060 olmasına rağmen düşük grafikli oyunlarda örneğin fs22 valorant gibi oyunlarda işlemci tam olarak kendini kullanmadığı için fps drop yaşıyorum. 280 hz monitörüm var ve valorantta 280 fps zar zor görüyorum nasıl ayarlayabilirim bu durumu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Mehmet Emin Uzun
Merhabalar monster tulpar t7 20.7.2 laptopa sahibim i7 12650 ve 4060 olmasına rağmen düşük grafikli oyunlarda örneğin fs22 valorant gibi oyunlarda işlemci tam olarak kendini kullanmadığı için fps drop yaşıyorum. 280 hz monitörüm var ve valorantta 280 fps zar zor görüyorum nasıl ayarlayabilirim bu durumu?
Isı değerlerini kontrol et , pcyi yüksek perfomansa al, masaüstü sağ tık grafik ayarlarından oyunun exesini yüksek performansa çek

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasir saygı
ne zamandır kullanıyorsun o laptopu bu tarz sorunlar windowsta ayar yapmayla falan zor düzelen şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
spartaküs spartaküs
merhaba acaba drop yaşadığın yer Skil kullanınca mı

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Misal burada fps 80 lakin fps drop giriyor optimizasyonla alakalı sıkıntısı var biliyorum fs22nin ama valorantta da böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne zamandır kullanıyorsun o laptopu bu tarz sorunlar windowsta ayar yapmayla falan zor düzelen şeyler
1 sene oldu

merhaba acaba drop yaşadığın yer Skil kullanınca mı
hayır normal zamanlarda

Ekler

• resim_2024-10-23_152650151.png
    resim_2024-10-23_152650151.png
    2.1 MB · Hit: 19
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
spartaküs spartaküs
Misal burada fps 80 lakin fps drop giriyor optimizasyonla alakalı sıkıntısı var biliyorum fs22nin ama valorantta da böyle

1 sene oldu

hayır normal zamanlarda
valla benim pcde skil kullanınca drop yiyom çözümünü bende bulamadım

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isı değerlerini kontrol et , pcyi yüksek perfomansa al, masaüstü sağ tık grafik ayarlarından oyunun exesini yüksek performansa çek
ısı değerleri attığım fotoğrafta yüksek termal macun ve fan temizliğini 2 gün önce yaptırdım ekran kartı sıcaklığı baya düşük lakin işlemci 80 derecelerde geziyor

durum böyle ama işlemci sıcaklığının bu kadar olması normal değil daha düşüktü

valorant vs gibi bir oyun açınca direkt cpu sıcaklığı tavan oluyor kaspersky ilede sürekli virüs taraması yaptım

Valorantı açar açmaz cpu tavan oluyor sıcaklık konusunda

Valorantı açar açmaz cpu tavan oluyor sıcaklık konusunda 70 dereceden 90lara çıkıyor birden

Ekler

• Valorant Screenshot 2024.10.23 - 15.33.10.91.png
    Valorant Screenshot 2024.10.23 - 15.33.10.91.png
    3.5 MB · Hit: 17
Son düzenleme:

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasir saygı
ısı değerleri attığım fotoğrafta yüksek termal macun ve fan temizliğini 2 gün önce yaptırdım ekran kartı sıcaklığı baya düşük lakin işlemci 80 derecelerde geziyor

durum böyle ama işlemci sıcaklığının bu kadar olması normal değil daha düşüktü

valorant vs gibi bir oyun açınca direkt cpu sıcaklığı tavan oluyor kaspersky ilede sürekli virüs taraması yaptım

Valorantı açar açmaz cpu tavan oluyor sıcaklık konusunda

Valorantı açar açmaz cpu tavan oluyor sıcaklık konusunda 70 dereceden 90lara çıkıyor birden
yani sonuçta monster laptop

Top Bottom