Neler Yeni

Bilgisayarım Uyku Moduna Girmiyor

Hilalay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bahattin Yabalak
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım uyku moduna girmiyor. Daha önce otomatik uyku moduna geçerdi ancak şimdi sürekli çalışıyor. Ayrıca kendim uyku moduna alıyorum ama bu sefer de fareyi hareket ettirdiğimde bilgisayar açılmıyor. Açma / kapatma tuşuna bastıktan sonra açılıyor. Daha önceki eski bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Değerli bilgilerinize ihtiyacım var.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım uyku moduna girmiyor. Daha önce otomatik uyku moduna geçerdi ancak şimdi sürekli çalışıyor. Ayrıca kendim uyku moduna alıyorum ama bu sefer de fareyi hareket ettirdiğimde bilgisayar açılmıyor. Açma / kapatma tuşuna bastıktan sonra açılıyor. Daha önceki eski bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Değerli bilgilerinize ihtiyacım var.
ayarlarda nuyku modunu aktif ettin mi ?

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Denetim masasına gir güç seçenekleri olması lazım ordan uyku modunu bulup ayarlayabilirsin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
windows ve x tuşuna aynı anda basarak güç seçeneklerine girip bunun ayarlamasını yapabilirisin

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
güç seçeneklerine gir pil yerine sağ tık yap olur

Hilalay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bahattin Yabalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyku modu sorununu hallettim. Teşekkür ederim Ancak fareyi veya klavyeden herhangi bir tuşa bastığımda uyku modundan çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan kobak
Uyku modu sorununu hallettim. Teşekkür ederim Ancak fareyi veya klavyeden herhangi bir tuşa bastığımda uyku modundan çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim?
uyku modu sorunu nasıl hallettın acaba bende de aynı problem var uyku modu ayarlarımda bır sıkıntı yok. monıtör uykuya geçiyor fakat sistem uykuya geçmıyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,105
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom