Neler Yeni

bilgisayarım yavaşladı neleri silsem hızlanır

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar az biraz bildiğim için anti virüs kullanmıyorum arada online tarama yapıyorum ama bilgisayarımın yavaş olduğunu hissediyorum açılınca kendine gelmesi uzun sürüyor ve ben amd kullanıyorum radeon ayarlarına basıyorum yarım saat sonra geliyor win 10 arama çubuğunu kullanıyorum çok yavaş dc açıldığında 10 fps oluyor (başta) onun dışında bilgisayarımda bütün performan ayarları açık sistemim ise şöyle
RX 560 4GB TURBO OC
i 5 3330 3GHZ
12 GB dd3 1333 mhz ram
256 + 512 gb harddisk
ne yapmam gerek ?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Arkadaşlar az biraz bildiğim için anti virüs kullanmıyorum arada online tarama yapıyorum ama bilgisayarımın yavaş olduğunu hissediyorum açılınca kendine gelmesi uzun sürüyor ve ben amd kullanıyorum radeon ayarlarına basıyorum yarım saat sonra geliyor win 10 arama çubuğunu kullanıyorum çok yavaş dc açıldığında 10 fps oluyor (başta) onun dışında bilgisayarımda bütün performan ayarları açık sistemim ise şöyle
RX 560 4GB TURBO OC
i 5 3330 3GHZ
12 GB dd3 1333 mhz ram
256 + 512 gb harddisk
ne yapmam gerek ?
Kanka ilk başta ssd nin en fazla 160 gb tını kullanmalısın ssd ler tıpkı bizim gibi çalışır eğer odada bir şey bulmak istiyorsan odanın çok dolu olmaması gerekir yani ssd yi çok doldurursan bilgisayar yavaş çalışır. bunu yapmana ramen çok yavaşsa bilgisayarının içini bir temizle ve termal macununu değiştir, sonrada bilgisayarının altını yüksek ve boş yap yani biraz altı havada dursun ki daha iyi hava alsın, bilgisayarın hızını sadece ssd etkilemez aynı zamanda işlemcide etkiler yani bilgisayarını bir yere götürmüyorsan tam performansa ayarla ve öyle kullan. Bilgisayarında kullanmadığın uygulamalar varsa başlangıçta açılmamaları için programla veya onları silersen bilgisayar açılırken çok zorlanmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,637
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep