Bilgisayarım yeterli FPS sağlamıyor gibi

PC_ENO

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba, sistemim orta seviye olmasına rağmen benim sistemden biraz düşük olanlar ya benden yüksek fps alıyor ya da bana yakın fps alıyor nerede yanlış yapıyorum?
Sistem Özelliklerim;
RTX 2070 SUPER
32 GB RAM
RYZEN 5 5500
1TB M2 1TB HDD
600W PSU

Merhaba, sistemim orta seviye olmasına rağmen benim sistemden biraz düşük olanlar ya benden yüksek fps alıyor ya da bana yakın fps alıyor nerede yanlış yapıyorum?
Sistem Özelliklerim;
RTX 2070 SUPER
32 GB RAM
RYZEN 5 5500
1TB M2 1TB HDD
600W PSU
Bilgisayarında herhangi bir fps yükseltici ayar yaptınmı eğer yapmadıysan senin sisteminden düşük olanlar yapmıştır o yüzden sende yaparsan aradaki fps farkı açılır seninki daha yüksek olur

Bilgisayarında herhangi bir fps yükseltici ayar yaptınmı eğer yapmadıysan senin sisteminden düşük olanlar yapmıştır o yüzden sende yaparsan aradaki fps farkı açılır seninki daha yüksek olur
Peki sağlıklı fps yükseltmek için hangi ayarları nasıl yapacağım?

Sistem Özelliklerim;
RTX 2070 SUPER
32 GB RAM
RYZEN 5 5500
1TB M2 1TB HDD
600W PSU
Ne olsun istiyorsun? Senden düşük olanların aldığı fps nedir? Vsync açık mı işlemci sıcaklıkları nasıl

Sistem Özelliklerim;
RTX 2070 SUPER
32 GB RAM
RYZEN 5 5500
1TB M2 1TB HDD
600W PSU
valla hocam yüksek fps dediğin adam dlss açmıştır, fsr açmıştır. Lossless scaling olması lazım programın adı yanlış değil isem o vardır. Ayarları kısmıştır vs. Eğer ki sen oynadığın oyunda sıkıntı yaşamıyorsan, fps işini sidik yarışına çevirmeye gerek yok.

Peki sağlıklı fps yükseltmek için hangi ayarları nasıl yapacağım?
Öncelikle sistemin kötü değil işlemcinin,ekran kartının termal macunu yenile eğer bilmiyorsan yt de bir sürü video var sıcaklık arttığı zaman aygıt kendini korumaya alır sıcaklığı düşürmek için performansı düşürür bunları yaptıktan sonra nvdia nın uygulamasına gir orada grafikle ilgili bir seçenek vardı orada kenar yumuşatma olayı var onu yap oynadığın oyunda grafik ayarlarını ultra yapma orta derecede yap ne çok fazla ne çok az bilgisayarında varsa ayarlardan oyun macunu aç ardından çalıştıra gir,temp yaz oradaki bütün dosyaları silebilirsin hepsi gereksiz dosyalar aynı işlemi temp kelimesinin başına ve sonuna yüzde işareti koyup yap ve yine oradaki dosyaları sil şuan aklımda kalan bunlar İnş. faydasını görürsün iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,007
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri