Neler Yeni

Bilgisayarıma Virüs Bulaştı Ne Yapmam Lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atabek Timur TURANLI
Kardeşim bana hava atmak için durmadan crack uygulamalar indiriyordu. (ben kendi paramla aldım senin yok gibi) Bu sabah bilgisayarı açmaya çalıştım. Bilgisayarın ekranı gitti. Sonra değişik uygulamalar indirmeye başladı (bedava mp3 çalar gibi) sonra bilgisayarımda ses yankı yapmaya başladı. Kendi kendini kapattı açtığımda daha farklı uygulamalar indirdi. Bende geri kapattım. Ne yapmam lazım?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Malwarebytes indir, tam tarama yap.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Format atmak en iyisi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Format tek seçenek gibi duruyor.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Windows 10 ayarlarından sıfırla seçeneği ile format atabilirsin.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bir usb bellek hazırlasam (içinde antivirus programı olan) sonra bu usb belleği bilgisayara takıp uygulamaları kursam olur mu? Çünkü bilgisayarımda fotoğraflarım var
Deneyebilirsin.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bir usb bellek hazırlasam (içinde antivirus programı olan) sonra bu usb belleği bilgisayara takıp uygulamaları kursam olur mu? Çünkü bilgisayarımda fotoğraflarım var

Fotoğraflarını D diskine aktarıp sıfırla kısmından sadece C diskine format atabilirsin. D diskindeki uygulamalar, fotoğraflar, oyunlar kalacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atabek Timur TURANLI
Fotoğraflarını D diskine aktarıp sıfırla kısmından sadece C diskine format atabilirsin. D diskindeki uygulamalar, fotoğraflar, oyunlar kalacaktır.
D sürücüsü ile F sürücüsünü birleştirmenin yolları var mı fotoğraflar F: sürücüsünde fotoğraflar var ver D sürücüsü 500 mb en az 50gb fotoğraf var

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
D sürücüsü ile F sürücüsünü birleştirmenin yolları var mı fotoğraflar F: sürücüsünde fotoğraflar var ver D sürücüsü 500 mb en az 50gb fotoğraf var

F: sürücüsü de silinmeyecek zaten. Ana diskin :C diski değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfırlarken sadece ana diski sıfırla gibi bir şey çıkıyor.(tam olarak hatırlamıyorum belki farklı şekilde yazıyordur) Oradan sadece ana diski sıfırla diyince sadece C: diskini sıfırlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atabek Timur TURANLI
F: sürücüsü de silinmeyecek zaten. Ana diskin :C diski değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfırlarken sadece ana diski sıfırla gibi bir şey çıkıyor.(tam olarak hatırlamıyorum belki farklı şekilde yazıyordur) Oradan sadece ana diski sıfırla diyince sadece C: diskini sıfırlıyor.
Diğer disklere de bulaşmışsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom