Bilgisayarıma Virüs Bulaştı Ne Yapmam Lazım

Reaksiyon skoru
1
Kardeşim bana hava atmak için durmadan crack uygulamalar indiriyordu. (ben kendi paramla aldım senin yok gibi) Bu sabah bilgisayarı açmaya çalıştım. Bilgisayarın ekranı gitti. Sonra değişik uygulamalar indirmeye başladı (bedava mp3 çalar gibi) sonra bilgisayarımda ses yankı yapmaya başladı. Kendi kendini kapattı açtığımda daha farklı uygulamalar indirdi. Bende geri kapattım. Ne yapmam lazım?

Malwarebytes indir, tam tarama yap.

Format atmak en iyisi

Format tek seçenek gibi duruyor.

Windows 10 ayarlarından sıfırla seçeneği ile format atabilirsin.

Bir usb bellek hazırlasam (içinde antivirus programı olan) sonra bu usb belleği bilgisayara takıp uygulamaları kursam olur mu? Çünkü bilgisayarımda fotoğraflarım var

Fotoğraflarını D diskine aktarıp sıfırla kısmından sadece C diskine format atabilirsin. D diskindeki uygulamalar, fotoğraflar, oyunlar kalacaktır.

Fotoğraflarını D diskine aktarıp sıfırla kısmından sadece C diskine format atabilirsin. D diskindeki uygulamalar, fotoğraflar, oyunlar kalacaktır.
D sürücüsü ile F sürücüsünü birleştirmenin yolları var mı fotoğraflar F: sürücüsünde fotoğraflar var ver D sürücüsü 500 mb en az 50gb fotoğraf var

D sürücüsü ile F sürücüsünü birleştirmenin yolları var mı fotoğraflar F: sürücüsünde fotoğraflar var ver D sürücüsü 500 mb en az 50gb fotoğraf var

F: sürücüsü de silinmeyecek zaten. Ana diskin :C diski değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırlarken sadece ana diski sıfırla gibi bir şey çıkıyor.(tam olarak hatırlamıyorum belki farklı şekilde yazıyordur) Oradan sadece ana diski sıfırla diyince sadece C: diskini sıfırlıyor.

F: sürücüsü de silinmeyecek zaten. Ana diskin :C diski değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırlarken sadece ana diski sıfırla gibi bir şey çıkıyor.(tam olarak hatırlamıyorum belki farklı şekilde yazıyordur) Oradan sadece ana diski sıfırla diyince sadece C: diskini sıfırlıyor.
Diğer disklere de bulaşmışsa

Geri