Neler Yeni

Bilgisayarımda 2ayrı harddisk 2 ayrı işletim sistemi var fakat sadece biri aktif

k3remgw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Çakır
merhabalar öncelikle bilgisayarımda aldığımdan beri m2 ssd mevcut yedek depolama için eski bilgisayarımdaki harddiski söküp kasama taktım ve yaklaşık 6 aydır ek depolama olarak kullanıyorum ve şimdi sorum şu eski harddiskimin içindeki windowsa girmek için ne yaparsam yapayım m2 ssdyi sökemedim şimdi ben nasıl harddiskte mevcut olan windowsa nasıl geçebilirim bir türlü bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Evren avcı
soruyu tam anlamadım ama demek istediğin bilgisayar hdd deki windows ile açılsın istiyorsan biosa girip ordan boot menüsünden ilk sıraya alman gerek.

k3remgw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soruyu tam anlamadım ama demek istediğin bilgisayar hdd deki windows ile açılsın istiyorsan biosa girip ordan boot menüsünden ilk sıraya alman gerek.
sorun şu m2 ssddeki windowsu kullanıyorum ama takılı olan harddiskte de windows mevcut m2 ssdyi varsayılan olarak kullanıyor ama harddiski yedek depolama olarak kullanıyor ben harddiskteki windowsa geçmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedim ama yapamadım onu nasıl yapacağım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,609
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom