Neler Yeni

Bilgisayarımda Donmalar Oluyor.

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Merhaba,
Artık yeter diyorum pes ediyorum ben bu bilgisayardan. Minecrafta skin yüklerken donar hem de 3 kere. Dondu res attım tekrar denedim dondu res attım tekrar denedim dondu. Ben bırakıyorum gerçekten. Saçma saçma donmalar mı dersiniz ben bu bilgisayara ne yapayım lütfen bir çözüm getirin bir de bu bilgisayar ne kadar eder bana göre 4000 geçmez ama.

AMD Ryzen 5 1600

AMD Radeon HD 7700 Series GHz Edition

Corsair Vengeance 8 GB 2400 MHz

Gigabyte Ultra Durable AB320M

Gigabyte Triton Case

JamesDonkey JD120

Seagate 500 GB Harddisk.

SSD kaynaklı sorun olduğunu düşünüyorum ama ekran kartı çok eski artık o bile render yüklerden (Oyunlarda ya da videolarda) zorlanıyor ve yavaş çalışıyor. İşlemci boşta 36 derece ve en sinir olduğum konu. Clock hızı bir 1500 e iniyor bir 3000 e çıkıyor. Sorunun SSD ve İşlemci yüzünden olduğunu düşünüyorum bu arada diyeceksiniz işlemci ısısı çok düşük. Öyle değil kasanın yan tarafı açık.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
SSD sorunlu değil mi?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Merhaba,
Artık yeter diyorum pes ediyorum ben bu bilgisayardan. Minecrafta skin yüklerken donar hem de 3 kere. Dondu res attım tekrar denedim dondu res attım tekrar denedim dondu. Ben bırakıyorum gerçekten. Saçma saçma donmalar mı dersiniz ben bu bilgisayara ne yapayım lütfen bir çözüm getirin bir de bu bilgisayar ne kadar eder bana göre 4000 geçmez ama.

AMD Ryzen 5 1600

AMD Radeon HD 7700 Series GHz Edition

Corsair Vengeance 8 GB 2400 MHz

Gigabyte Ultra Durable AB320M

Gigabyte Triton Case

JamesDonkey JD120

Seagate 500 GB Harddisk.

SSD kaynaklı sorun olduğunu düşünüyorum ama ekran kartı çok eski artık o bile render yüklerden (Oyunlarda ya da videolarda) zorlanıyor ve yavaş çalışıyor. İşlemci boşta 36 derece ve en sinir olduğum konu. Clock hızı bir 1500 e iniyor bir 3000 e çıkıyor. Sorunun SSD ve İşlemci yüzünden olduğunu düşünüyorum bu arada diyeceksiniz işlemci ısısı çok düşük. Öyle değil kasanın yan tarafı açık.
"Crystal DiskMark" ile test edin, fotoğraf atın. "Crystal Diskİnfo" ile sağlık değerlerinin fotoğrafını atın.

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Crystal DiskMark" ile test edin, fotoğraf atın. "Crystal Diskİnfo" ile sağlık değerlerinin fotoğrafını atın.
Crsystal Disk Mark 300 e 250 gösteriyor Okuma Yazma sırasıyla CrystalDiskİnfo uyarı vermiyor %93 sağlık durumu 15 TB yazılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,613
Üyeler
161,726
Son üye
SlimShady25
Top Bottom