Ultra yüksek ayarlarda bile böyle FPS değerleri alması zor. Benim bilgisayarım konu sahibinin bilgisayarından daha kötü olmasına rağmen Ben Rdr2 ultra ayarlarda 100-150 FPS arası oynuyorum.Ultra yüksek ayarlarda oynuyor olabilir misin?
Konu konu gitmek daha uygun olur diye düşündüm, bazen sıfır kutularda bile problem çıkaibliyor eğer ultra yüksek grafiklerde oynamıyorsa cihazın teknik bir arızası olabilir, bunun için teknik destek almak daha sağlıklı olacaktırUltra yüksek ayarlarda bile böyle FPS değerleri alması zor. Benim bilgisayarım konu sahibinin bilgisayarından daha kötü olmasına rağmen Ben Rdr2 ultra ayarlarda 100-150 FPS arası oynuyorum.
Teşekkürler,mecbur artık teknik servise götürcez.Konu konu gitmek daha uygun olur diye düşündüm, bazen sıfır kutularda bile problem çıkaibliyor eğer ultra yüksek grafiklerde oynamıyorsa cihazın teknik bir arızası olabilir, bunun için teknik destek almak daha sağlıklı olacaktır
Haklısın, monster bayileri bedava bakım yapıyor diye biliyorum. Bakım yapması yapabileceği en mantıklı hareket olur.Konu konu gitmek daha uygun olur diye düşündüm, bazen sıfır kutularda bile problem çıkaibliyor eğer ultra yüksek grafiklerde oynamıyorsa cihazın teknik bir arızası olabilir, bunun için teknik destek almak daha sağlıklı olacaktır
Çünkü arıza durumunda direkt muhatap bulabiliyor ve cihazı sahipleniyorlarTeşekkürler,mecbur artık teknik servise götürcez.