Neler Yeni

Bilgisayarımda Fps Sorunum Var

Chato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ahmet
İşlemcim: i7 12700h
Ekran kartım: Rtx 4060
Ram: 32 GB
GTA da 60 FPS üstüne çıkmıyor valorantta 100 FPS üstüne çıkmıyor
Monster laptopta fps sorunu nasıl çözülür bilen var mı ?

NjordTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yekta Sakallıoğlu
Ultra yüksek ayarlarda oynuyor olabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Gökay
Ultra yüksek ayarlarda oynuyor olabilir misin?
Ultra yüksek ayarlarda bile böyle FPS değerleri alması zor. Benim bilgisayarım konu sahibinin bilgisayarından daha kötü olmasına rağmen Ben Rdr2 ultra ayarlarda 100-150 FPS arası oynuyorum.

NjordTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yekta Sakallıoğlu
Ultra yüksek ayarlarda bile böyle FPS değerleri alması zor. Benim bilgisayarım konu sahibinin bilgisayarından daha kötü olmasına rağmen Ben Rdr2 ultra ayarlarda 100-150 FPS arası oynuyorum.
Konu konu gitmek daha uygun olur diye düşündüm, bazen sıfır kutularda bile problem çıkaibliyor eğer ultra yüksek grafiklerde oynamıyorsa cihazın teknik bir arızası olabilir, bunun için teknik destek almak daha sağlıklı olacaktır

Chato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu konu gitmek daha uygun olur diye düşündüm, bazen sıfır kutularda bile problem çıkaibliyor eğer ultra yüksek grafiklerde oynamıyorsa cihazın teknik bir arızası olabilir, bunun için teknik destek almak daha sağlıklı olacaktır
Teşekkürler,mecbur artık teknik servise götürcez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Gökay
Haklısın, monster bayileri bedava bakım yapıyor diye biliyorum. Bakım yapması yapabileceği en mantıklı hareket olur.

Top Bottom