Neler Yeni

Bilgisayarımda trojan mı var?

Lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Toprak İnce
Merhabalar ben toprak direk konuya geçiyorum ben bugün oyun oynayacaktım ki oyuna girdim girdigimdede anti virüs programım (kaspersky) trojan bilmem bişey buldu dedi sorna system32yi taradı sonra bilmem ne .ddl bu için değil bişey bişey dedi bir şey anlamadım bilgisayarımda yeni korktum sizce ne yapmalıyım

Avolay

80+ Gold
Kaspersky temizlemiştir herhalde bilmem ne diye diyr konunun yarısını doldurmuşsun aklında tutup yazmak zor olmamalı

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Merhabalar ben toprak direk konuya geçiyorum ben bugün oyun oynayacaktım ki oyuna girdim girdigimdede anti virüs programım (kaspersky) trojan bilmem bişey buldu dedi sorna system32yi taradı sonra bilmem ne .ddl bu için değil bişey bişey dedi bir şey anlamadım bilgisayarımda yeni korktum sizce ne yapmalıyım

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
Açmaya çalıştığın oyun neydi, merak ettim açıkçası.

Lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Toprak İnce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açmaya çalıştığın oyun neydi, merak ettim açıkçası.
Pubg idi girince bişeyler izin ver diyordu izin verdim ama ondan değidlir şuan bilgisayara tam tarama yapıyorum eger virüs bulursa direk silicem 2 crackli dosya var onlarda öyle saçma erlerden değil

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
PUBG idi girince bişeyler izin ver diyordu izin verdim ama ondan değidlir şuan bilgisayara tam tarama yapıyorum eger virüs bulursa direk silicem 2 crackli dosya var onlarda öyle saçma erlerden değil
Bu konularda pek bilgili değilim ama bilgili olanların iyi anlması için sorununu daha düzgün açıklamalısın.

Lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Toprak İnce
Birazdaha düzgün anlatıcam Şimdi ben pubgye girdigimde bişeylere izin veriyorum sonrasında şöyle bir şey diyor
Tespit edilen PDM:trojan.Win32.Generic
Bilgisayarı temizle ve yeniden başlat sonra tekrar pubgye girdigimde yine diyor

Lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Toprak İnce
Neyse format atıcam artık

Top Bottom