Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Aynen bende direk abonelikten çıktım. Çağdaş adamdır gardaş.Çağdaş gittiğinden beridir webtekno izlemiyorum
Aynen bende direk abonelikten çıktım. Çağdaş adamdır gardaş.Çağdaş gittiğinden beridir webtekno izlemiyorum
Bay döneeerrrCosss
Bence siz forumda böyle bir rehber yapın hemde böyle konular açılmaz .dBazı bilgisayarı bozma yöntemleriUmarım beğenmişsinizdir ayrıca şuan şarjım az daha sonra eklemeler gelebilir
- İşlemci
İşlemcinin pimleri;
pimleri kırmak görüntünün gelmemesine sebep olabilir çünkü bilgisayarda işlenen veriler işlemci üzerinden geçerek bize değerler sunar eğer değerleri sunacak işlemciniz olmazsa bilgisayarınız da otomatik olarak bozulacaktır.- Psu
Psu nuzdaki kabloları kesmek;
Bu en iyi çözümlerden birisi olabilir ancak bilgisayarınız bir bilgisayarcıya giderse babanızın tokadını ekseninde hissedebilirsiniz bilgisayarcı için "abi lütfen yeni bilgisayar aldırmak için kestim" diye bilgisayarcıya psu nun içine not bırakırsanız bir ihtimal sizi anlayış ile karşılayacaktır. Psu daki kabloları zayıflatmak;
Psu daki kabloları zayıflatıp stres testi açmak bilgisayardaki parçalara geri dönüşü olmayan zararlar verebilir ancak bu biraz tehlikeli olabilir- Görüntü çıkışları
Kablonun pinlerini kırmak;
Örneğin bir vga kablonuz varsa pinlerini kırarak görüntü alamayabilirsiniz- Harddisk
Mıknatıs;
Güçlü bir mıknatısı harddiskinize yaklaştırırsanız bad sektör oluşumuna önemli ölçüde artıracaktır ancak sadice bir kere de bozmadı için mıknatıslı gerçekten biraz güçlü olması lazım genelde bulunabilen yarım parmak kalınlığında ki mıknatıslardan bahsedecek olursak bilgisayarınız çalışırken harddisk in üzerinde tatlı bir ayrıntı olarak durabilir ancak hemen bozacağının garantisini veremeyebilirim Vidaları sökmek ya da gevşetmek;
Gördüğünüz harddiskin içindeki sökmek bilgisayar bozmanın önemli noktalarından biridir bu sayede Windows kurtarılamadı hatası verme hatası verme ya da harddiskin okunmaması vb. sorunlar ortaya çıkarabilir- Nem
Anaratınızın devrelerini önemli ölçüde bozabilir ancak bilgisayarınız çalışırken yapmanızı kesinlikle önermem anakart ın Nem ile iletişimi kesildikten sonra bilgisayar çalıştırılması gerekebilir çünkü önemli ölçüde risklidir.HİÇBİR ŞEKILDE OLUŞAN ZARARDAN VE OLUŞACAK OLAN YARALANMALAR DAN SORUMLU DEĞILIM
Harbi benimde o reklam aklıma geldiBay döneeerrr
En iyi cevap olarak yaptım @AdnanKe Bile en iyi cevap aldı ben alamazsam forumu bırakmayı düşünüyorumBence siz forumda böyle bir rehber yapın hemde böyle konular açılmaz .d
Eski sağlamlık testlerini göremeyeceğiz artık ona üzülüyorum.Aynen bende direk abonelikten çıktım. Çağdaş adamdır gardaş.
satalı yıl oldu çok geç ,bilgisayarcı çözemedianakartınıza kısa devre yaptırın gerisi kendiliğinden gelir birkaç damla su işi çözer
Benim pc de 4.5gb yer yok şuan 2gb yer kaldı diyelim ne olur42.zip der susarım.
Yapan kim bilinmiyor (Anonim) olayı önce antivirüs programınızı, sonra da bilgisayarınızı sabote etmek amacıyla defalarca kez sıkıştırılmış, ".zip" ve ya ".rar" dosyalarıdır.
Bu dosyalar açılmadan önce çok küçük boyutlarda olup, açıldıktan sonra mevcut hafızanın hepsini dolduruyor. (1TB = 1000 gb) yani dosyamız toplam 4,5 PetaBayt ediyor.
Alıntıyı görüntüle
elini ıslak bırak kasayı biri iş yaparken çaktırmadan prize su dök kaşıkla bak nasıl patlıyo pc2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)
Windowsu başlatamazsınız çöker ve mavi ekran hataları alırsınız.Benim pc de 4.5gb yer yok şuan 2gb yer kaldı diyelim ne olur
Belki ailenin yeni bir bilgisayara ayıracak bütçesi yoktur ve sana söylemeye çekiniyorlardır? Düşüncesiz olma, hiç bilgisayarı olmayanlar da var.2006'dan kalma külüstür bir bilgisayarım var aileme ne zaman yenileyelim desem sınavlar geçsin iyi not al yenileyeceğiz diyorlardı ben sınavdan başarıyla geçtim fakat bilgisayar almadılar nedenini sorduğumda ise hali hazırda taş gibi bilgisayarın var bozulana kadar kullan dediler tabi ben kafayı yedim sonra aklıma bir fikir geldi bilgisayarı kendim bozmak çünkü bu bozulmuyor ve hala 10 senesi var muhtemelen neyse ben virüs dosyası kurup kendim bozsam beni suçlarlar o yüzden bu seçenek olmaz ailenin herhangi bir ferdi kullanırken bir anda bozulmalı ve kaza süsü verilmeli yada onlar yanlışlıkla virüse tıklamalı ve bilgisayar anında gitmeli yavaş yavaş olmaz ama anında bana yardım edebilecek var mı?(acil)