Neler Yeni

Bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Çok pahalı olmayan laptop önerisi

ogredik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
Ana başlıktan da anlaşılacağı üzere çok pahalı olmayan bi laptop arıyorum. Satranç dışında oyun oynamıyorum bu yüzden bir oyuncu bilgisayarına ihtiyacım yok. Temel microsoft excell, word, project gibi programları kullanacağım ayrıca mühendislik için cad programlarını da açabileceğim bilgisayar önerisi istiyorum. Belki photoshop, illustratior gibi uygulamaları da kullanabilirim. Şu an güncel olarak kullandığım bilgisayar Samsung NP350V5C Notebook Core i5 2.6GHZ-4gb-750gb-15.6 inç bilgisayar. Eski bir bilgisayar ama gayet memnunum lakin eski olmasından ötürü bozulmadan artık emekli etmek istiyorum. Bu makine benzeri veya daha iyisi olarak önerebileceğiniz bilgisayar varsa önerilerinizi beklerim.

ogredik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar para ayırabilirsiniz?
Açıkçası piyasayı bilmiyorum istediğim özelliklere göre de bir fiyat söylemek isteklerimi karşılamayabilir. hem özellik hem de fiyat olarak tavsiyeniz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence eskiyi Ram ve SSD yükseltmesi ile kullanmanız daha iyi olur çünkü fiyatlar şuan gereksiz pahalı.
Eski olması sebebiyle bazı dezavantajları var. Yavaş, ısınma problemi, batarya sorunu gibi sebepler var Ram veya ssd yükseltmek bunlara çözüm olabilir mi sizce

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
En İyi Cevap
7
Eski olması sebebiyle bazı dezavantajları var. Yavaş, ısınma problemi, batarya sorunu gibi sebepler var Ram veya ssd yükseltmek bunlara çözüm olabilir mi sizce
Yavaşlık, Ram ve SSD ile tamamen ortadan kalkar. Batarya sorunu ise batarya alınabilir ihtiyaç varsa. Isınma problemi de termal macun değişimi ve fan temizliği ile ortadan kalkar. :)

ogredik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim inceleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yavaşlık, Ram ve SSD ile tamamen ortadan kalkar. Batarya sorunu ise batarya alınabilir ihtiyaç varsa. Isınma problemi de termal macun değişimi ve fan temizliği ile ortadan kalkar. :)
o zaman söylediğiniz şeyi bi düşüneyim ben teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,466
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom