Hangi kablo ile bağladın ?bilgisayarımı ilkkez şimdi açtım monitörüm 240hz olmasına rağmen yapamıyorum 240hz ekran kartı driverını vb şeyleri güncellemelimiyim ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim
bilgisayarımı ilkkez şimdi açtım monitörüm 240hz olmasına rağmen yapamıyorum 240hz ekran kartı driverını vb şeyleri güncellemelimiyim ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim
dpHangi kablo ile bağladın ?
hatta monitör açılırken ekrana dp yazısı geldi yani dp le bağladığıma eminimHangi kablo ile bağladın ?
tamam deniyim bide monitörümde yırtılma olması normalmi şuanhocamburda direk PC alınca yapılması gerekenler yazıyor he bi de drıver güncelle ben güncelleyince ekran kartı drıverını düzelmişti
freesync açıntamam deniyim bide monitörümde yırtılma olması normalmi şuan
Nası açılıyor ?freesync açın
nasıl açıcağımfreesync açın
freesync açın
nasıl açıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
AOC 27" C27G2ZE 240 Hz 0,5 ms monitörüum bu
monitörünüzde tuş gibi bir şey yokmu altında yanında veya arkasında monitör ayarını yapabileceğiniz ordan açabilirsiniznasıl açıcağım
AOC 27" C27G2ZE 240 Hz 0,5 ms monitörüum bu
Zotac RTX2080 Super Triple ekran kartımda bu
Nası açılıyor ?
sizinki freesync destekliyor mu bilememNası açılıyor ?
Tamam teşekkürlermonitörünüzde tuş gibi bir şey yokmu altında yanında veya arkasında monitör ayarını yapabileceğiniz ordan açabilirsiniz
sizinki freesync destekliyor mu bilemem
Monitör freesync ama ekran kartım nvidia burdan freesync yi nasıl G-sync ye çeviricem teknopat bişiler anlattı ama DP kablosu gerekiyomuş güncelleme falan dendi ama anlamadım pek biliyorsanız anltırmısınız ?monitörünüzde tuş gibi bir şey yokmu altında yanında veya arkasında monitör ayarını yapabileceğiniz ordan açabilirsiniz
sizinki freesync destekliyor mu bilemem
benim de pek bir bilgim yok :7Monitör freesync ama ekran kartım nvidia burdan freesync yi nasıl G-sync ye çeviricem teknopat bişiler anlattı ama DP kablosu gerekiyomuş güncelleme falan dendi ama anlamadım pek biliyorsanız anltırmısınız ?