ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Komik değil kul hakkı !!16k ya kazıklarsin birini siagagghagİGykhfkdfhs
Komik değil kul hakkı !!16k ya kazıklarsin birini siagagghagİGykhfkdfhs
Sistemdeki parçalar gayet sağlam parçalar fakat ikinci ele ne kadar satarsın bir fikrim yok ama 6k üstünde diye düşünüuorum.Hocam tekrar konu açmıyım dedim. Sizce bu sistem ne kadar eder? Arkadaşın dediği fiyat aklıma takıldı acaba fazla mı yazmışım diye kontrol amaçlı soruyorum.
Sistemim:
Anakart.......: Asus Rog Maximus VIII Hero Alpha Z170
İşlemci.........: Intel i7 6700k 4.0Ghz Boost 4.2Ghz
Ekran Kartı.: Asus Rog Strix GTX 1080 8Gb
Ramler.........: Kingston 2400Mhz CL15 4x8 32Gb
SSD 1...........: James Donkey NVMe M2 2000Mb/1500Mb 512Gb
SSD 2...........: Samsung 860 Evo 550Mb/540Mb 250Gb
SSD 3...........: Samsung 860 Evo 550Mb/540Mb 500Gb
PSU...............: Cougar CMX-1000W 80+
Kasa..............: Cooler Master Haf Full Tower
Soğutma.....: Xigmatek Windpower Kule Tipi 2 Fanlı
Monitör.......: Aoc C32G1 144hz 1ms 31.5" VA Panel
Kazıklama niyetinde değilim. Ederi neyse o fiyata satacağım. Üstüne ekleyip aklımda oluşturduğum daha güncel bir kasa toplayacağım.!16k ya kazıklarsin birini siagagghagİGykhfkdfhs
Monitörlü olarak mı 6k üstü diyorsunuz? Yoksa sadece kasa olarak mı? Monitör bile 0'ı şuan 2200TL civarlarında da. O yüzden soruyorum.Sistemdeki parçalar gayet sağlam parçalar fakat ikinci ele ne kadar satarsın bir fikrim yok ama 6k üstünde diye düşünüuorum.
Monitorsuz 6k üstünde diyorum tahminimceKazıklama niyetinde değilim. Ederi neyse o fiyata satacağım. Üstüne ekleyip aklımda oluşturduğum daha güncel bir kasa toplayacağım.!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörlü olarak mı 6k üstü diyorsunuz? Yoksa sadece kasa olarak mı? Monitör bile 0'ı şuan 2200TL civarlarında da. O yüzden soruyorum.
Yani ben monitörlü olarak 9,5k ilan açmıştım. Fazla sanırım. 1.5k ekran desek 8k ya sistemi koymuş oluyorum.Monitorsuz 6k üstünde diyorum tahminimce
Technopat forumda 2.el alım satım var oraya bi yaz sen. Bu arada Sahibinden ve letgo dan geri dönüş almadıysan sen fiyatı tekrar bir gözden geçir.Merhaba arkadaşlar.
Elimde hazır bir sistemim var ve bu sistemi satmayı düşünüyorum.
Daha güncel daha yeni bir kasa toplayıp monitör alacağım.
Sistemimi satmam için sahibinden,letfo ve oyuncu market dışında ilan açabileceğim site önerebilir misiniz?
Varmıdır böyle direk 2. el direk bilgisayar satabileceğimiz yerler?
Bu sitelerden pek dönüş alamadım da.
şöyle yap 8299tl deYani ben monitörlü olarak 9,5k ilan açmıştım. Fazla sanırım. 1.5k ekran desek 8k ya sistemi koymuş oluyorum.
Teşekkür ederim.
Orada ilan açabilmek için sanırım 100mesaj atmanız gerekiyor. Birde takıldığım bir forum değil pek. %99 burdayım.Technopat forumda 2.el alım satım var oraya bi yaz sen. Bu arada Sahibinden ve letgo dan geri dönüş almadıysan sen fiyatı tekrar bir gözden geçir.
Sistemi tekrar bir atar mısınOrada ilan açabilmek için sanırım 100mesaj atmanız gerekiyor. Birde takıldığım bir forum değil pek. %99 burdayım.
Fiyat sanırım bi tık fazla olmuş arkadaşın dediklerini göz önünü alınca. Ama tam bilemedim bende.
7-8-9k ama hangisi bilemedimHocam tekrar konu açmıyım dedim. Sizce bu sistem ne kadar eder? Arkadaşın dediği fiyat aklıma takıldı acaba fazla mı yazmışım diye kontrol amaçlı soruyorum.
Sistemim:
Anakart.......: Asus Rog Maximus VIII Hero Alpha Z170
İşlemci.........: Intel i7 6700k 4.0Ghz Boost 4.2Ghz
Ekran Kartı.: Asus Rog Strix GTX 1080 8Gb
Ramler.........: Kingston 2400Mhz CL15 4x8 32Gb
SSD 1...........: James Donkey NVMe M2 2000Mb/1500Mb 512Gb
SSD 2...........: Samsung 860 Evo 550Mb/540Mb 250Gb
SSD 3...........: Samsung 860 Evo 550Mb/540Mb 500Gb
PSU...............: Cougar CMX-1000W 80+
Kasa..............: Cooler Master Haf Full Tower
Soğutma.....: Xigmatek Windpower Kule Tipi 2 Fanlı
Monitör.......: Aoc C32G1 144hz 1ms 31.5" VA Panel
Yazsalar pazarlık yaparım da. Yazan da yok. Sanırım herkes daha güncel toplama peşinde bilemiyorum yada 0 alma.şöyle yap 8299tl de
pazarlıkla 8 kya verirsin
Enayi bulmasından değilde, yazan eden yok hocam. Acaba yanlış falan mı ilan açtım diye düşünmeye başlamıştım.10k'ya satarsın hepsini iyi bir enayi bulursan onun dışında 8-9k
Fazla geldi banada bence 7.5-8k'ya gider monitor ileYani ben monitörlü olarak 9,5k ilan açmıştım. Fazla sanırım. 1.5k ekran desek 8k ya sistemi koymuş oluyorum.
Teşekkür ederim.