pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307
İ3 8300K işlemci 16GB RAM 16GB Ekran kartı ışıklı anakart beyaz kasa 512gb SSD beyaz işlemci soğutucu. Bunlar ne kadar eder satsam?
Yok anakarta ışıklı dedim pahalı almıştım onu belirtmek için.Ekran Kartı: Işıklı
Modelleri fiyatta o kadar önemli mi? Hepsini bulmakla uğraşmak istemedim güçlerini yazdım o yüzden. Anakart üst seviye Z390 ve ışıklı, ekran kartı 16GB 256 bit AMD RX 6800XT bunlar var bir de RAM 3600mhz miş.Tek doğru info islemci.Gerisini hayal ediyoruz sanırım
Neden parcalarin marka modelini yazmiyorsunuz?
Hocam ben pc bakıyorum hali hazırda detaylı tüm herşeyini yazarsan alabilirim monitor mouse klavye varsa falanModelleri fiyatta o kadar önemli mi? Hepsini bulmakla uğraşmak istemedim güçlerini yazdım o yüzden.
Modelleri onemli mi derken?Zaten sistem alırken modellerin segmentine göre alıyoruz.5090 ile 1080ti nin fiyati aynı olmadığına göre.Uğrasmak istemedim derseniz hicbir alıcı gelipte ciddi konuşmaz.Modelleri fiyatta o kadar önemli mi? Hepsini bulmakla uğraşmak istemedim güçlerini yazdım o yüzden. Anakart üst seviye Z390 ve ışıklı, ekran kartı 16GB 256 bit AMD RX 6800XT bunlar var bir de RAM 3600mhz miş.