Neler Yeni

Bilgisayarımin dosyaları açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Başar Gedik
Arkadaşlar bilgisayarıma üniversite icin crack solidworks indirmiştim bu olaydan sonra bilgisayarin dosya yöneticisine girdiğimde hep bi donma acmamazlik yapiyor bilgisayarda sorun olustu gibi bazen kapatıp açınca düzeliyor yoksa internetnle mi alakalı bilmiyorum sorunun çözümünü bilen var mi drive guncellemesi mi yapmam gerek yoksa Windows 11 e gecsem sorun düzelir mi ? Fotoğraf ekledim hep öyle kaliyor

Ekler

• IMG_20241030_151450.jpg
    IMG_20241030_151450.jpg
    2 MB · Hit: 19

Kagusto

80+
Windows sürümüyle ilgisi yok 10 kullanmaya devam. Crack solidworkslerin en yaygın olanında sıkıntı var. Ben bi link atayım özelden ordan indirin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Başar Gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows sürümüyle ilgisi yok 10 kullanmaya devam. Crack solidworkslerin en yaygın olanında sıkıntı var. Ben bi link atayım özelden ordan indirin
Sorun şu ki ben kurmayi bilmiyorum birdaha kurmak uğraştırıcı olur:/ teamwiwerdan arkadaşım kurmuştu bana

Kagusto

80+
Readme.txt dosyasını chatgpt veya deepL sitesinde çevirip adımları tek tek takip edersen kolay bi şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsin ama öncesinde win10 format şart

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Başar Gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Readme.txt dosyasını chatgpt veya deepL sitesinde çevirip adımları tek tek takip edersen kolay bi şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsin ama öncesinde win10 format

Readme.txt dosyasını chatgpt veya deepL sitesinde çevirip adımları tek tek takip edersen kolay bi şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsin ama öncesinde win10 format şart
Anladım sağol bir süre idare edeceğim sanırım böyle sonra format atarim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,756
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom