Neler Yeni

Bilgisayarlar pahalınıcak mı?

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
Merhaba arkadaşlar bugun vatan ve media markete gittim bilgisayar toplamak istiyorum ve fiyat arastırdım media market daha ucuzdu neyse oradaki calısanlar 1 2 haftata dahada palı olucak stoklar yenilenince dedi sizce ne yapmalıyım d.a yeni pcsini bekliyim derken patladım galiba bütçem kasa için 5-6 bin civarı.

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Daha ucuz yerlerden alabilirsiniz.
Vatan veya Mediamarkt biraz daha pahalı satıyor.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Merhaba arkadaşlar bugun vatan ve media markete gittim bilgisayar toplamak istiyorum ve fiyat arastırdım media market daha ucuzdu neyse oradaki calısanlar 1 2 haftata dahada palı olucak stoklar yenilenince dedi sizce ne yapmalıyım d.a yeni pcsini bekliyim derken patladım galiba bütçem kasa için 5-6 bin civarı.
Stoklar artarsa fiyatlar azalır aslında. Temmuz-Agustos-Eylul de biraz silkelenme olabilir.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Hamza Ziya Üstün
Vatanda daha pahalı olması normal, stoklar yenilenince fiyatlar yükselebilir ama DA yeni sistemi beklemek daha mantıklı, olmazsa aquarius 5an var

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Doların düşmesi şirketlerin stok yenilerken kendilerini riske atmamak istediği için ürün fiyatlarını bir tık arttırıcak çok aşırı pahalanma olmaz senin kararın ben bekleme derdim

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatanda daha pahalı olması normal, stoklar yenilenince fiyatlar yükselebilir ama DA yeni sistemi beklemek daha mantıklı, olmazsa aquarius 5an var
Da yeni sistemin ne zaman cıkcağı belli değil 1 aydan fazla bile sürebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doların düşmesi şirketlerin stok yenilerken kendilerini riske atmamak istediği için ürün fiyatlarını bir tık arttırıcak çok aşırı pahalanma olmaz senin kararın ben bekleme derdim
Valla kral ne alsam önerebilicegin sistem varmı 5 6 bin civarında

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Hamza Ziya Üstün
Da yeni sistemin ne zaman cıkcağı belli değil 1 aydan fazla bile sürebilir
İsterse 2 ay sürsün, çıktığı zaman bu zamanın da çıktığı zamanın da piyasasından ucuz olacaktır

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
D.A bekle kendin toplarsan fiyat farkı olur

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
D
doların düşmesi sizleri yanıltmasın erken kalkan erken yol alır misali bütçeniz varsa alın sakla samanı gelir zamanı dönemi türkiye pek mümkün değil

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dogruda bir acıklamada yok ne zaman cıkıcagına dair
Hiç bir zaman olmadı dostum :D Beklemediğin anda geliyor EL Capitanın sokağa çıkma yasağında pazar günü gelmesi gibi şahsen ben paramı karta yatırmak için dışarı kaçtım öyle aldım :D

Top Bottom