Neler Yeni

Bilim Kurulunun Okullar Hakkında ki Kararı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
amerikada bildiğim kadarıyla 1 eyalette korona döneminde açılmış vaka sayısı o yaştaki genç çocuk kesimide etkileiş bu nedenle gerekirse sınıfta kalırım okula gitmem sildire sildire devamsıszlık yaparım bizim tuvaletlerdeki sigara kokusu daha zaralı ama neyse

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 Ay uzatılacak olacak 1 ay sonra tekrar kurul toplanacak tekrar uzatılacak. Bizi diken üstünde oturtmakdan başka bir işe yaramaz bu olay. Eğitim sistemi, dersler sanki çok iyi gibi birde "online" eğitime zorluyorlar, öğretmene mesaj atıyorum ödevleri yaptım vb. diye bana özelden yazmayın diyor. Baya ilgililer sağolsunlar.

Bu dönem okul olmayacak yada şartlar uygunlaşana kadar açılmayacak de bitsin.
Birde okul açılmasın diyenler sahilde sağda solda geziyor okullar açılsın diyorlar, bir yanlışı başka bir yanlış yaparak telafi edemezsiniz.
Kendim dışarı çıktığım için söylemiyorum bu cümleyi, okullar tatil olduğu ilk dönemden beridir dışarı çıkmadım bu hafta dershanem başladı bu hafta dışarı çıktım, ilk defa bu hafta insan yüzü gördüm. Kaç ay olmuş bir sayın 4 duvar arasında kaç ay geçirdim ben benim gibi bir çok genç var ve çoğu okullar açılmasın diyor. Yok onlar dışarıda geziyor eğitim önemli okul açılsın filan eeee sorun da bu zaten. Aylarca önlemleri dikkate almamış gezmiş potansiyel risk taşıyan birisi ile kendini 4 duvar arasında aylarca hapis etmiş şikayet etmemiş beni sen kafadan aynı keseye koyamazsın. 5 Arkadaşım varsa 4'ü tatilde hikaye atıyor şu an, köpüklü partilerde eğleniyor ve bu adamlar okul açılsın diyor. Bende dershaneye gidip günün 9 saati test çözüyorum ve okul açılmasın diyorum bu adam mı eğitimi önemsiyor da ben mi önemsemiyorum ?

Yok bir sıra boşluk olacak yok maske olacak olmaz kardeşim olmaz. 50 KM uzakta benim okulum. Okula giderken karşı karşıya kaldığımız risk ayrı, okulda karşılaştığımız risk ayrı, eve dönerken karşılaştığımız risk ayrı binlerce öğrenci var okula, eve ulaşımını toplu taşıma ile sağlayan, böyle devam etmez bu iş.

Son düzenleme:

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Müfredatlar ne zaman belli olacağıyla ilgili bilgi verildimi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
1 Ay uzatılacak olacak 1 ay sonra tekrar kurul toplanacak tekrar uzatılacak. Bizi diken üstünde oturtmakdan başka bir işe yaramaz bu olay. Eğitim sistemi, dersler sanki çok iyi gibi birde "online" eğitime zorluyorlar, öğretmene mesaj atıyorum ödevleri yaptım vb. diye bana özelden yazmayın diyor. Baya ilgililer sağolsunlar.

Bu dönem okul olmayacak yada şartlar uygunlaşana kadar açılmayacak de bitsin.
Birde okul açılmasın diyenler sahilde sağda solda geziyor okullar açılsın diyorlar, bir yanlışı başka bir yanlış yaparak telafi edemezsiniz.
Kendim dışarı çıktığım için söylemiyorum bu cümleyi, okullar tatil olduğu ilk dönemden beridir dışarı çıkmadım bu hafta dershanem başladı bu hafta dışarı çıktım, ilk defa bu hafta insan yüzü gördüm. Kaç ay olmuş bir sayın 4 duvar arasında kaç ay geçirdim ben benim gibi bir çok genç var ve çoğu okullar açılmasın diyor. Yok onlar dışarıda geziyor eğitim önemli okul açılsın filan eeee sorun da bu zaten. Aylarca önlemleri dikkate almamış gezmiş potansiyel risk taşıyan birisi ile kendini 4 duvar arasında aylarca hapis etmiş şikayet etmemiş beni sen kafadan aynı keseye koyamazsın. 5 Arkadaşım varsa 4'ü tatilde hikaye atıyor şu an, köpüklü partilerde eğleniyor ve bu adamlar okul açılsın diyor. Bende dershaneye gidin günün 9 saati test çözüyorum ve okul açılmasın diyorum bu adam mı eğitimi önemsiyor da ben mi önemsemiyorum ?

Yok bir sıra boşluk olacak yok maske olacak olmaz kardeşim olmaz. 50 KM uzakta benim okulum. Okula giderken karşı karşıya kaldığımız risk ayrı, okulda karşılaştığımız risk ayrı, eve dönerken karşılaştığımız risk ayrı binlerce öğrenci var okula, eve ulaşımını toplu taşıma ile sağlayan, böyle devam etmez bu iş.
Hocam siz hep mi haklısınız be.
Yemin ederim bayılıyorum şu uzun yazılarınıza.
Siz yazın ben okuyayım. :)

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Ben istediğim okulu kazandım gitmek istiyorum
Hem sistemi yeni topladım açılırsa az oynıcam
(bu arada yeni sistem ile ilk mesajım :))

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben istediğim okulu kazandım gitmek istiyorum
Hem sistemi yeni topladım açılırsa az oynıcam
(bu arada yeni sistem ile ilk mesajım :))
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim.
Mutlu günlerde kullan inşallah. :)
İmzayı güncellemenin de vakti gelmiş he ne dersin? 😄

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar