Neler Yeni

Bimcelldrn Türktelekoma Nasıl Geçilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Yazgan
Bimcellin hicbir yerde cekmedigini suydum fakat is isten gecti alali 2 3 gun oldu turktelekoma nasil gecis yapabiirim ucretlendirme olurmu hangi asamalardan gecerim?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bimcellin hicbir yerde cekmedigini suydum fakat is isten gecti alali 2 3 gun oldu turktelekoma nasil gecis yapabiirim ucretlendirme olurmu hangi asamalardan gecerim?
Tahhütlü paket kullanıyorsan tahhüt süren boyunca geçemezsin maalesef. Geçersin ama cayma bedeli ödemek zorunda kalırsın. Eğer herhangi bir taahütün yoksa direk turk telekoma git ve hattımı buraya taşımak istiyorum de, onlar geri kalan işi halleder ve sana bir hat verirler. 4-5 gün sonra turk telekom hattını kullanmaya başlayabilirsin

Okl23

80+
bimcell de almassın bu arada

Merve

80+ Bronze

Okl23

80+
Y

Yeni hat alarak geçebilirsin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye böyle dedin belki bütçesi yoktur
türk telekomla aralarında dağlar kadar fark yok türk telekom alsa daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ztn bim in ne kadar kaliteli ürünleri olduğunu biliyoruz hatlarınımı iyi yapıcaklar allah aşkına

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahhütlü paket kullanıyorsan tahhüt süren boyunca geçemezsin maalesef. Geçersin ama cayma bedeli ödemek zorunda kalırsın. Eğer herhangi bir taahütün yoksa direk turk telekoma git ve hattımı buraya taşımak istiyorum de, onlar geri kalan işi halleder ve sana bir hat verirler. 4-5 gün sonra turk telekom hattını kullanmaya başlayabilirsin
Daha yeni gecti. Ve hicbir paket kullanmıyorum pazartesi gelmemi ve paket sevmem gerektiği söylendi direk rastgele bir turktelekoma bayisine i gitmeliyim

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Daha yeni gecti. Ve hicbir paket kullanmıyorum pazartesi gelmemi ve paket sevmem gerektiği söylendi direk rastgele bir turktelekoma bayisine i gitmeliyim
Değiştirmek istiyorsan paket felan yaptırmadan turk telekom bayisine git, hattımı size geçirmek istiyorum dersen gerisini onlar yapar zaten.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
knk bende bir ara kullandım geçici süre inan türkcelle aynı çekiyor bazı yerlerde türkcel avantajlı ama önyargı ile yaklaşma önce dene

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Ben de BİMcell'den Türk Telekom'a geçmek istiyordum. Selfy paketleri hem daha uygun, hem de daha fazla İnternet sunduğu için geçmek istiyordum, ama BİMcell'den Türk Telekom'a geçilemiyormuş..

Top Bottom