En zor işi yük taşımak olabilir. Bide sayım günleri.
İade süreçleri de seni çok zorlayacaktır, tonlarca şey yapıyorsun. Yani bir zaman sonra sıkıyor, "bitte git artık be!" diyorsun.
Yapman gereken en önemli şey güler yüzlü ve sohbete açık olmak. Cidden bir zaman sonra gelen kişilerle arkadaş gibi oluyorsun. Benim yakın arkadaş çalışıyordu, çocuk 3 yıl çalıştı 3 yılda yeni arkadaşlıklar yaptı markette

Bide kimseye güvenme. Hani bazıları böyle geliyor "abi 2 TL çıkmadı sonra getirsem" falan diye sakın ama sakın. Arkadaşımın çok başına geldi, iyi niyetine kanma. Tabi güvendiğin birisi değilse.
En önemlisi ortama uyum sağla. Sağlayamazsan eziyet gibi gelebilir, benim gözlemlediğime göre içeride çok dedikodular dönüyor şimdi günahlarını almayalım ama

Sıkılınca arkada dedikodu yaptıklarına şahit olmuştum 3-5 kez (ayrı marketler de dahil.)
Kolaylık olarak temassız kredi kartı olabilir. Diğer türlü bozuk para say say bitmiyor, 2 saat bozduruyorsun ve kasalarda genellikle bozuk olmuyor.
Yani dışarıdan kolay gibi gözükse de zorlayabilen bir iş. Ek olarak eleman açığı çıkarsa seni farklı marketlere yönlendirebilirler. Bunu da dikkate alman gerek.